Orašari su megapopularan božićni ukras, a sada smo pronašli i adventski kalendar u obliku tog omiljenog lika!

Emmezetin kalendar totalno nas mami na kupnju.

Adventski kalendari postali su hit u svijetu prije nekoliko godina, a danas ih možemo kupiti u svim mogućim verzijama. Od onih tematskih u obliku likova iz Disney crtića, preko beauty kalendara high street brendova, onih punjenih parfemima ili slasticama pa sve do Harry Potter kalendara u obliku raskošnih kutija – ponuda je golema, a među raznovrsnim opcijama za oko nam je zapeo i Emmezetin novitet.

Naime, radi se o preslatkom adventskom kalendaru u obliku svima omiljenog Orašara, lika koji je postao simbol Božića. Orašar je, podsjetimo se, lik vojnika koji se spominje u najpoznatijem baletu svijeta, ‘Orašaru’. Tradicionalno ove figurice vojnika dolaze iz Francuske, a iako su dugo služile za razbijanje ljuski oraha, odakle im i ime, danas su primarno ukrasni predmeti koji krase ulice gradova za vrijeme Adventa, ali i naše domove.

Sada je tako Emmezeta, inače poznati lanac namještaja i dodataka za dom, na tržište izbacio svoj adventski Orašar kalendar, a koji nas je svojim šarmom odmah osvojio. Dolazi u velikoj kutiji u obliku Orašara, u plavoj, crnoj i crvenoj boji, a sadrži 24 malene ladice u koje možete spremiti sitne poklončiće, slatkiše ili male geste pažnje za osobu kojoj ovaj kalendar odlučite pokloniti.

Kako je ovo jedan od adventskih kalendara koji najviše odiše božićnim duhom, uopće ne sumnjamo da će oduševiti svakog pravog ljubitelja blagdanskog duha i ukrasa. Kalendar pronađite na ovom linku po cijeni od 149,99 kuna.

Jolie domJolie biraOrašari su megapopularan božićni ukras, a sada smo pronašli i adventski kalendar...

Facebook

99,687FanovaLajkaj