Ovih blagdana vrijeme je za gin: Uz ovaj cool ‘Gin Time’ adventski kalendar svaki će tulum biti zabavniji!

Jedinstveni poklon koji će malo kojeg ginoljupca ostaviti ravnodušnim.

Kako sada već stvarno odbrojavamo sitno do Božića, mnogi su već debelo krenuli s otvaranjem adventskih kalendara. Od onih s ‘punjenjem’ u formi beauty i kozmetičkih proizvoda pa do onih s čokoladama, nema tog adventskog kalendara koji nam se ne sviđa, no sada smo pronašli jedan koji nas je apsolutno oborio s nogu.

Adventski kalendar kao stvoren za sve ljubitelje gina

Naime, radi se o ‘Gin Time’ adventskom kalendaru kao stvorenom za sve ljubitelje gina i finih alkoholnih pića. Kao što mu i ime govori, ovo je adventski kalendar u obliku drvenog sata, a koji je punjen malenim bočicama raznovrsnog gina, popularno zvanim ‘bombicama’.

Tako ovaj kalendar u obliku sata sadrži 12 mini bočica specijaliziranih, craft ginova, a koje potpisuje poznati brend pića Thornton & France. Iako je trenutno popularno ga kupovati za Božić, ovaj gin sat realno možete sami sebi ili vama dragoj osobi darovati bilo kada tijekom godine te tako uz njega odbrojavati do rođendana, vjenčanja, promocija i ostalih važnih događaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thornton & France (@thorntonandfrance)

Cijeli ovaj ‘Gin Time’ set može biti vaš po cijeni od 79 funti, a odlično je i to što male bočice gina, kada ih ispijete, uvijek možete ponovno napuniti pićem po vašem izboru i tako uvijek imati ovaj sat u pogonu kao jedinstvenu dekoraciju. Osim ovog kalendara, u ponudi webshopa Thornton & France mogu se pronaći i drugi slični kalendari, a još jedna prigodni božićni je onaj u obliku božićne jelke punjene mini šampanjcima.

Sve opcije pronađite klikom na ovaj link i naručite svoj alkoholni kalendar na svoju kućnu adresu. Zasigurno će vam dodati razgaliti blagdanske partyje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thornton & France (@thorntonandfrance)

Jolie domJolie biraOvih blagdana vrijeme je za gin: Uz ovaj cool 'Gin Time' adventski...

Facebook

99,687FanovaLajkaj