Ovogodišnjoj IKEA-inoj božićnoj kolekciji zaista je nemoguće odoljeti

Neki su se komadi već rasprodali!

Iako smo tek prešli polovicu listopada, božićni nagovještaj već se itekako osjeća na omiljenim adresama za dekoraciju doma. Pomalo je neobično kako smo se iz ljetnog vremena ubacili u zimsko i blagdansko raspoloženje, ali nikako se ne bunimo skorom dolasku prosinca te kuhanom vinu, svjetlucavim lampicama i druženju!

Za postizanje idealnog ugođaja i ove godine vrijedi svratiti u IKEA-u koja je nedavno predstavila VINTER 2021 božićnu kolekciju s pregršt detalja kojima je zaista teško odoljeti. Moglo bi vas iznenaditi da su neki komadi već rasprodani, ali još uvijek možete pronaći brojne sitnice za pretvaranje doma u blagdansku bajku.

Što sve možete pronaći u IKEA-inoj VINTER 2021 kolekciji?

Osim posuđa, salveta, papira za zamatanje i slično, pronaći ćete i hrpu upečatljivih dekoracija poput alternativnog bora od metalne konstrukcije na koji možete objesiti omiljene ukrase i smjestiti ga bilo gdje u stanu što ga čini idealnom opcijom za male prostore.

Našli su se tu razigrani desertni tanjurići na ptice za slastice koje ne preskačemo u božićno vrijeme, a pronaći ćete i veliki izbor božićnih kuglica od kojih vrijedi izdvojiti paket s onima na životinje poput jelena, lisice i zeca. Svijećnjak s lisicom, prigodne kuhinjske pregače, ukrasi od slame… IKEA je ove godine zaista odlično odredište za čekirati u potrazi za onim idelnim ukrasima koji će stvoriti bakovito božićno okruženje.

U nastavku pogledajte izgleda kolekcija VINTER 2021, a za više se zaputite na službene stranice IKEA-e.

FotoIKEA
Jolie domJolie biraOvogodišnjoj IKEA-inoj božićnoj kolekciji zaista je nemoguće odoljeti

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram