Pepcova ljetna kolekcija detalja za dom inspirirana je Portugalom. Unijet će dašak Mediterana u svaki prostor!

Ljetna estetika polako, ali sigurno uvlači se i u naše domove!

Iako je Hrvatsku ovih dana zahvatila neka malo hladnija fronta s dosta kiše, ljeto se ipak osjeti u zraku, a svaki tračak užarenog sunca jasno nam poručuje da se bliži doba odlazaka na godišnje odmore, ljetovanja diljem Jadrana i otpuštanja svog nagomilanog stresa. No, kako bi ovog ljeta estetika Sredozemlja stigla u vaš život nešto ranije odlučio se pobrinuti popularni brend Pepco. Pepco je tako predstavio svoju novu ljetnu kolekciju dodataka za dom, a koja nas je stilom osvojila na prvi pogled.

Dakle, radi se o kolekciji inspiriranoj stilom i uređenjem tipičnim za portugalski grad Porto, odnosno ondašnje prepoznatljive kombinacije plavih i bijelih tonova te prekrasnih keramičkih pločica koje nas automatski asocitraju na Mediteran. Iako izgledaju skupocjeno i vrlo stylish, svi šarmantni detalji za dom iz ove Pepcove kolekcije tradicionalno su cjenovno vrlo povoljni. Tako za jako male novce možete svoj interijer preobraziti u pravu morsku oazu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PEPCO Hrvatska (@pepcohr)

Pomno smo istražili ponudu Pepcova webshopa i razgledali cijelu kolekciju te nema što nismo pronašli – od ukrasnih jastučića u raznim kombinacijama plavih tonova pa sve do šarmantnih tanjura, zdjelica i čaša. Mogu se tu naći i pokoja torba za plažu ili shopping, ali i boce za sangriju. U nastavku smo za vas izdvojili sve ono što nam je posebno zapelo za oko iz ove kolekcije, a dobro je znati da baš ništa ne košta više od 70 kuna!

Cijelu liniju inspiriranu Portom možete pronaći na ovom linku, a u nastavku vam donosimo naše favorite.

Tanjuri – 15 kuna komad
Daska za polsuživanje – 45 kuna
Posuda sa slavinom – 35 kuna
Ukrasni jastuci – 70/50 kuna
Kalupi za sladoled – 10 kuna
Set zdjelica i čaša – čaša 12 kuna, zdjelica 15 kuna
Stolnjak – 45 kuna
Slamke – 18 kuna
Kalupići za led – 7 kuna/ Boca za vodu – 21 kuna
Shopper torba – 50 kuna
Jolie domJolie biraPepcova ljetna kolekcija detalja za dom inspirirana je Portugalom. Unijet će dašak...

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram