Počastite svoje biljke ovim preslatkim teglicama s natpisima koji će vas oduševiti

Podignut će vašu kućnu zelenu oazu na višu razinu.

Ljubitelji biljaka, čujte i počujte – pronašli smo presladak brend teglica za cvijeće koje će vam baš svakog dana mamiti osmijeh na lice. Naime, u bespućima Instagrama, naišli smo na profil @_hello_hannah_ koji nam je otkrio predivan svijet ručno rađenih, keramičkih teglica za cvijeće koje izrađuje američka dizajnerica i kiparica Hannah. Napravljene od jednog komada gline, ručno bojene i oslikane, te s urezanim natpisima koji će dati glas vašim biljkama ili pak u vaše ime poručiti cijelom svijetu kako se osjećate, ove su teglice san za sve ljubitelje originalnih dodataka za dom.

U neutralnim nijansama, ove okruglaste teglice za cvijeće savršen su dodatak svakom kućnom vrtu, a u njih možete presaditi bilo koju biljku manjih dimenzija – od kaktusa pa sve do sukulenata. Osim slatkog oblika i lijepih, neutralnih tonova u kojima dolaze, ove teglice posebne su zbog natpisa poput “Molim te, nemoj umrijeti” ili “Biljka za emocionalnu potporu”, a naručiti ih se može putem inboxa na Instagramu ili pak na službenom webshopu Ceramics by Hannah.

Što se pak tiče cijena, one se saznaju na upit. Naime, kako je svaka ova unikatna teglica ručni rad te se proizvodi po narudžbi, cijene variraju od modela do modela. Ono što definitivno znamo je da brend dostavlja svoje proizvode diljem svijeta, pa i vi možete svoj interijer obogatiti ovim jako simpatičnim dodatkom koji će udahnuti nov život svakoj vašoj biljčici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ceramics by Hannah – Pun Pots (@_hello_hannah_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ceramics by Hannah – Pun Pots (@_hello_hannah_)

Jolie domJolie biraPočastite svoje biljke ovim preslatkim teglicama s natpisima koji će vas oduševiti

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram