Porculanski set posuđa koji morate imati ako ste ljubitelj Harry Pottera!

Ljubitelji priča o malom čarobnjaku nerijetko su i kolekcionari predmeta koji imaju veze s njim, a ovaj će set sigurno htjeti imati.

0
1449

Opće je poznato da su veliki fanovi određenih filmova i serija vrlo često i kolekcionari predmeta koji su inspirirani njihovim omiljenim junacima s kino platna ili tv ekrana. Jedna od najslavnijih franšiza definitivno je i ona o čarobnjaku Harry Potteru, školi čarobnjaštva Hogwartsu i Lordu Voldermortu. Baš zbog opsesije milijuna ljudi tom legendarnom pričom, mnogi su brendovi kroz godine izbacili brojne limitirane edicije odjeće, dodataka za dom, bilježnica itd. s temom Harry Pottera, a mi smo sada pronašli i genijalan porculanski set za jelo inspiriran upravo pričom o malom čarobnjaku.

Naime, na webshopu Toynk pronašli smo savršeni Harry Potter set posuđa! Porculanski komplet zdjelica i tanjura u ovom setu odiše elegancijom, a savršen je dodatak za kuhinju bilo kojeg zakletog Potter fana. Set tanjura tako je ukrašen grbovima slavnih Hogwarts Housesa, a tu su još i zdjelice i šalice u istom stilu.

Trenutno se set može kupiti za oko 770 kuna, a uključuje veliki plitki tanjur, mali plitki tanjur, tanjur za salatu, zdjelu i šalicu. Svaki komad ima elegantni zlatni dizajn oko rubova i print grbova Syltherina, Gryffindora, Hufflepuffa ili Ravenclawa.

Želite li sebe počastiti ili nekog velikog fana Harry Pottera iznenaditi ovim divnim poklonom, to možete napraviti u par klikova na Toynk webshopu koji isporučuje svoje proizvode i u Hrvatsku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime