Preslatki božićni lončići s domaćim potpisom su sve što nam treba za ispijanje kuhanog vina

Kad već nema klasičnog zagrebačkog Adventa možemo si ga prirediti kod kuće.

Več dugo na Instagramu pratimo profil domaćeg brenda Issa Arts koji nas svakom svojom novom objavom istovremeno oduševi i intrigira. Ovaj preslatki profil posvećen je neodoljivim šalicama i lončićima, ilustracijama, unikatnim čestitkama i majicama s printevima s potpisom domaće dizajnerice i ilustratorice Isse Bratinčević.

Issa Arts dizajnerska priča pokrenuta je 2011. godine, a od tada do danas prešla je dalek put. Od ručno oslikanih rokovnika, bilježnica, majica, čestitki, posuđa pa sve do unikatnih postera, u ponudi Issa Arts shopa nema čega nema.

Ipak, u mnoštvu zgodnih proizvoda, nama su za oko posebno zapeli slatki metalni lončići sa zimskim i božićnim motivima. Ova specijalna edicija blagdanskih lončića kao stvorena je za ispijanje kuhanog vina ili gina, a u vaš će dom zasigurno unijeti pravi advenstki “štimung”.

Sa slatkim ilustracijama Djeda Mraza, Orašara ili pak pečenja kolača, ovi emajlirani lončići sa srebrnim obrubom mogu zaprimiti 300 ml vašeg omiljenog toplog napitka, a jedino na što pri rukovanju s njima trebate pripaziti je to da ih ne zagrijavate u mikrovalnoj pećnici.

Kupiti se mogu na službenom Issa Arts shopu i to za 75 kuna. Mislimo da će ove neobične godine kada ispijanja kuhanog vina neće biti na otvorenom svi kod kuće piti tople napitke iz ovih posebnih šalica.

Jolie dom Jolie bira Preslatki božićni lončići s domaćim potpisom su sve što nam treba za...

Ovaj trend u manikuri stvoren je za minimaliste

Iako francuska manikura više nema slavu kakvu je imala prije, brojne izvedenice upravo tog tipa manikure uživaju jednaku popularnost kao nekada, makar među ljubiteljima...

Facebook

84,816ObožavateljiLajkaj

instagram