Primark ima najslađe komade i detalje za uređenje dječje sobe

Tko bi odolio ovim detaljima za interijer naših najmlađih?

Općenito smo slabi na lijep dizajn interijera, a osobito volimo vidjeti pametno, praktično i šarmantno uređene sobe za mališane. Naime, odavno su prošla vremena kada se smatralo da je za uređenje dječje sobe dovoljno obojiti zidove u rozu ili plavu boju. Danas dizajneri namještaja kreiranu apsolutno čarobne dodatke za spavaće sobe onih najmlađih, kojima je bitno da njihovo okruženje bude poticajno, udobno i razigrano.

Baš takvu jednu kolekciju apsolutno divnih dodataka za dječje sobe možete pronaći u Primarku. Naime, na webshopu slavnog brenda osvanula je kolekcija bogata iznimno ljupkim detaljima poput polica, dekica i igračaka, a koje će unijeti dašak živosti u bilo koji dječji prostor.

Od plišanaca u obliku životinja, preko mekanih setova za spavanje pa sve do zgodnih košara za pohranu – ova linija kreirana je s idejom da se u dječji interijer unese vedrost i maštovitost, a mi smo oduševljeni konceptom.

Jolie domJolie biraPrimark ima najslađe komade i detalje za uređenje dječje sobe

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram