Primark osvaja detaljima za piknik i zabave na otvorenom!

Jolie

Jolie bira

Primark osvaja detaljima za piknik i zabave na otvorenom!

Primark osvaja detaljima za piknik i zabave na otvorenom!

Pokušajte odoljeti ovoj preslatkoj kolekciji!

Što je najbolja stvar tijekom proljeća i ljeta? Bez dileme, aktivnosti na otvorenom! Bilo da je riječ o balkonu, krovnoj terasi, dvorištu ili parku, ne postoji bolji način od uživanja u svježem zraku od piknika. Još ako je u cijelu priču uključena ukusna hrana i piće, jasno vam je da propuštate puno ako barem jedan obrok ne “odradite” ispod otvorenog neba.

Kada je u pitanju piknik ne treba komplicirati, male sitnice poput raznobojnih čaša i prekrivača, podignut će to iskustvo na novu razinu i napraviti vas omiljenim domaćinom ili domaćicom među vašim prijateljima. Na preslatke dodatke koji će olakšati planiranje obroka na svježem zraku mislio je Primark koji je u posljednje vrijeme jako popularan sa svojim povoljnim kolekcijama za dom.

U posljednoj, pripremljenoj posebno za ljeto i proljeće, Primark donosi šarmantne detalje poput čaša u raznim bojama (obratite pozornost na one u obliku ananasa i lubenica!), slamki, prekrivača, torbi s ugrađenim sustavom rashlađivanja i slično. Sve ih pogledajte u nastavku:

 

 
Pročitajte


<
Jolie preporuka