Prizovite proljeće u svoj dom uz ove neodoljive, rascvjetane šalice i tanjuriće

Tako vedra, a elegantna kolekcija keramike.

Proljeće je napokon tu, a temperaturno je probudilo prirodu oko nas već prije par tjedana. Topli, sunčani dani izmamili su prve cvjetne pupoljke, kao i prizvali cvrkut ptica u jutarnjim satima. Jagode su stigle na tržnice, stolove naših domova krasi cvijeće, a ako vam sve to i dalje nije dovoljno te želite apsolutno uživati u proljetnoj rapsodiji boja i simbola, pronašli smo setove šalica i pripadajućih keramičkih tanjurića koji zrače proljetnom vibrom.

Naime, na popularnom webshopu Anthropologie smo pronašli set šalica i tanjurića od keramike s cvjetnim motivima koji oduzimaju dah. Tanjurići tako izgledaju kao rastvoreni pupoljci različitog cvijeća u žutoj, ljubičastoj i rozoj boji, a na njima stoje matching šalice istih motiva s reljefom latica po cijeloj svojoj površini.

Kako keramički dodaci za dom već dugo nisu samo obični uporabni predmeti već mali detalji koji nas vesele, unose dozu našeg stila i estetike u našu svakodnevicu, smatramo kako bi se ovaj set mogao itekako svidjeti svim ljubiteljima cvjetnih motiva.

Set tanjurića od četiri komada košta 64 dolara, a svaka šalica prodaje se po cijeni od 14 dolara po komadu. Možete ih pronaći klikom na ovaj link te i vi ovog proljeća sva svoja jutra započinjati ispijanjem kave iz ovih neodoljivih floralnih remek-djela.

Jolie domJolie biraPrizovite proljeće u svoj dom uz ove neodoljive, rascvjetane šalice i tanjuriće

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram