Pronašli smo adventski kalendar iz Primarka po mjeri svakog obožavatelja Harry Pottera i Hogwartsa!

Ovo nam je na listi želja!

Advent nam se približava rapidnom brzinom, a neovisno o tome jeste li fan blagdanskog ludila ili pak jedva čekate da odbrojavanje do Božića prestane, vjerujemo kako vas ipak mali znak pažnje poput pomno osmišljenog poklona u ovo doba godine razveseli. Ovo je razdoblje idealno za poklanjanje megapopularnih adventskih kalendara s beauty, gastro ili modnom tematikom, a sada smo u Primarku pronašli i verziju u koju će se zaljubiti svi fanovi Harry Pottera!

Naime, u omiljenom low budget dućanu s odjećom, ali i dodacima za dom može se trenutno za cijenu od 20 funti nabaviti tematski Hogwarts adventski kalendar koji će zasigurno staviti osmijeh na lice svakom pravom Harry Potter fanu.

Ovaj poseban adventski kalendar za sve čarobnjake u duši dolazi u obliku malenog kofera s LED rasvjetom, a izgledom neodoljivo podsjeća na kovčeg Newta Scamandera. Vanjski poklopac ima i otisnut grb škole čarobnjaštva Hogwarts, a kada ga otvorite pronaći ćete brojne numerirane ladice koje otvarate dok odbrojavate posljednje dane do Božića.

Svaka ladica posebno je oslikana s temama vezanima uz svijeta Harry Pottera, od ilustracija njegovih okruglih naočala pa do čarobnih štapića. Unutrašnjost velikog poklopca ove kutije ukrašena je svjetlećom vizurom Hogwartsa, a svaku ladicu kalendara možete ispuniti slatkišima i poklončićima po svojoj volji – i tako nekoga neizmjerno razveseliti.

Najbliža adresa na kojoj ovaj adventski kalendar možete nabaviti je Primark u Ljubljani pa je to dodatan povod za posjet glavnom slovenskom gradu.

Jolie domJolie biraPronašli smo adventski kalendar iz Primarka po mjeri svakog obožavatelja Harry Pottera...

Facebook

99,687FanovaLajkaj