Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Za sve zaljubljene!

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan detalj za dom u valentinovskom ruhu koji bismo voljeli koristiti tijekom cijele godine. Radi se o preslatkom paru šalica koje se ljube – i tako šire duh nježnosti svakog puta kada ih koristite, neovisno o dobu ili danu u godini!

Ove preslatke šalice od porculana dolaze u paru te imaju lica koja se kao puzzle slažu jedno u drugo – te tako tvore efekt ljubljenja. Može ih se kupiti u boji terakote, bež, sivoj ili plavoj nijansi, a posebno je sladak detalj to što kada ih spojite, njihove ručkice tvore oblik srca.

Možete ih naručiti na webshopu Uncommon Goods po cijeni seta od 57.95 eura. Nikad nije kasno da njima uljepšate sebi i svom partneru ili partnerici jutra kroz ostatak godine!

Jolie domJolie biraPrvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram