Stigao je novi IKEA katalog za 2021. godinu! Zavirite u digitalno izdanje

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga jubilarno je - njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je! Kako bi ga učinili posebnim, IKEA ga je pretvorila u inspirativni priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita, a sve u novom i poboljšanom digitalnom formatu.

Naši se svjetovi konstantno mijenjaju, a posebno u recentnijem razdoblju, s digitalnim iskustvima koja su se integrirala u naš svakodnevni život. Kako bi uskladili stalno mijenjajući način života i potrebe ljudi u ovom digitalnom dobu, IKEA je svoj katalog pretvorila u digitalni priručnik, jednostavan i uvijek dostupan bilo kome, u bilo kojem trenutku, i na svakom mjestu. Olakšan mu je pristup, kao i njegovo spremanje, što je posebno korisno u malim životnim prostorima.

Svaka je stranica ispunjena onim što je bio temelj asortimana svih ovih godina – predmeti koji mogu značajno promijeniti svakodnevni život. IKEA katalog 2021. prepun je nadahnuća i savjeta o tome kako domove diljem svijeta učiniti ugodnijim, pametnijim, održivijim i ljepšim za sve divne ljude koji žive u njima.

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova. Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu. Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine.

Održivost je jedna od glavnih vrijednosti kojih se IKEA drži, a IKEA katalog tretiraju kao i svaki drugi IKEA proizvod. To znači da se okolišni i društveni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje te se katalog ove godine neće distribuirati na adrese domaćinstava. Ova odluka predstavlja značajan korak u smjeru ostvarenja vizije tvrtke IKEA o potpuno klimatski pozitivnoj do 2030. godine, istovremeno pružajući neograničenu podršku svima, u bilo koje doba, u preobražavanju svakodnevnog života kod kuće.

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu.

Online izdanje čeka vas na linku:

https://www.ikea.com/hr/hr/customer-service/catalogues/

FotoPromo
Jolie domJolie biraStigao je novi IKEA katalog za 2021. godinu! Zavirite u digitalno izdanje

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Facebook

99,687FanovaLajkaj