U 2023. želite organizirati svoje vrijeme i život? Neka vam u tome pomognu ovi preslatki planeri

Jer je dobra organizacija ključ uspjeha.

Nova godina je za mnoge period kada se odlučuju na novi početak – kreće se s upisima u teretanu, s novim planovima prehrane, s dijetama i odlukama po pitanju međuljudskih odnosa, a u toj vrevi novih ideja i želja se lako pogubiti. Kako ove 2023. ne biste završili tako da već do kraja siječnja odustanete od većine novogodišnjih odluka, savjetujemo vam da se u svakodnevnom životu oboružate genijalnim, cool dizajnerskim planerom koji će vam pomoći pomno isplanirati dan, pratiti svoje aktivnosti i općenito uvesti malo reda u život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Babushka Boutique (@babushkaboutique.hr)

Mnogi tvrde da su planiranje dana i organiziranost ključ uspjeha u životu, a mi moramo reći kako se slažemo s tim sudom. Srećom, ako ste u potrazi za odličnim rokovnikom ili planerom koji ćete ove godine puniti svojim planovima, postignućima i dnevnim zadacima – mi znamo gdje ga naći.

Concept store Babushka tako na svom webshopu ima preslatku selekciju jako slatkih planera u pastelnim bojama, s ilustracijama ili motivirajućim porukama, a neke od nama najljepših modela za 2023. smo izdvojili u nastavku.

17.50 eura
12.50 eura
20.80 eura
16 eura
19 eura
19 eura
18.50 eura
Jolie domJolie biraU 2023. želite organizirati svoje vrijeme i život? Neka vam u tome...

Facebook

99,687FanovaLajkaj