U Pepcu smo našli najslađe ukrase za bor – i to doslovno!

Ove kuglice u formi klasičnih francuskih slastica, macaronsa, oduševile su nas.

Pregledavajući high street ponudu ukrasa i božićnih dekoracija trenutno možemo zaključiti sljedeće – kolekcije se velikim dijelom dijele na one vintage estetike i one krajnje nekonvencionalne. Tako će na svoje doći ljubiteljice tradicionalizma i klasične estetike, jer su kolekcije pune divnih porculanskih i staklenih kuglica, kao i ukrasa u obliku anđela, gljivica i snjegovića. S druge pak strane, za one koji vole moderan štih božićnog drvca su tu ukrasi u obliku voćki, slatkiša, a odsada i francuskih slastica, konkretno ružičastih macaronsa – kakve smo pronašli u ponudi Pepcoa!

Naime, u Pepcovoj kolekciji dekoracija za Božić možete pronaći mnoge atipične ukrase za jelku, od ružičastog cvijeća, preko srebrnih svjetlećih detalja pa sve do rozih macaronsa koje kao kuglice vješate na borove grane. U veseloj pink nijansi, izgledaju neodoljivo šarmantno, a napravljeni su toliko uvjerljivo da izgledaju točno kao da su pravi – pa pazite da ih neko dijete u vašoj kući ne zagrize i zaista ne pomiješa sa stvarnim desertom!

Cijelu Pepco kolekciju razgledajte klikom na ovaj link i uvjerite se da u ponudi ima još jako slatkih detalja – ali da su ovi macaronsi ipak najslađi i najefektniji, a koštaju samo 5 eura po setu od 4 kuglice.

FotoPepco
Jolie domJolie biraU Pepcu smo našli najslađe ukrase za bor – i to doslovno!

Marijana Perinić predstavila novu knjigu u kojoj piše o muško-ženskim odnosima

Sinoć je u klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano predstavljanje nove knjige spisateljice i voditeljice Marijane Perinić pod nazivom "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama". Ova peta...

Facebook

99,687FanovaLajkaj