Uz ove Sinsay dodatke za dom se opremite za cozy jesensku sezonu pred nama

Slatki detalji za atmosferu ugode tijekom sljedećih mjeseci.

Rujan je mjesec novih početaka, nove pokretačke i radne energije, povratka u urede, ali i prvog šarenjenja lišća, nošenja jaknica i privikavanja na hladnije temperature. Jesen tako često asociramo uz cozy atmosferu doma, dekice, debele vestice i tople čizme, a kako bismo taj hygge štih udobnosti i laganog pripremanja za ‘zimski san’ doveli i u svoj dom, odlučujemo i svoje interijere urediti u jesenskom štihu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shelly 🍂 (@shellyscozylife)

Tople boje, deblje tkanine, detalji s motivima lišća ili pak bundeva – sve su to česti dekorativni odabiri u ovom periodu, a ako ste i vi ove godine odlučili svoj dom pretvoriti u pravu oazu jesenske ugode, razgledajte novu Sinsay ponudu detalja za dom.

Simbolično nazvana ‘Sezona Bundeve’, ova Sinsay kolekcija dekorativnih detalja odiše slatkom jesenskom vibrom, a cjenovno je povoljna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shelly 🍂 (@shellyscozylife)

U nastavku smo za vas izdvojili naše favorite iz ponude Sinsay webshopa, a imajte na umu da sve ove artikle možda nećete moći odmah pronaći u fizičkim trgovinama, već samo online. U svakom slučaju, svoju shopping košaricu možete dupkom ispuniti detaljima koji će vas interijer pretvoriti u pravo carstvo ugode.

Ukras u obliku bundeve – 5.99 eura
Kalup za kolače – 2.99 eura
Ukrasna jastučnica – 6.99 eura
Mala vaza – 4.49 eura
Pladanj – 4.49 eura
Jastučnica – 6.99 eura
Šalica – 2.99 eura
Držači za salvete – 2.99 eura
Izrezivači za kekse – 1.99 eura
Podmetač – 3.49 eura
Jolie domJolie biraUz ove Sinsay dodatke za dom se opremite za cozy jesensku sezonu...

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram