Za figurice Orašara ne morate izdvojiti “malo bogatstvo”, evo mjesto gdje ih trebate naručiti

Orašar svake godine zavlada gradom u blagdansko vrijeme!

Iako su figurice Orašara dio božićne tradicije već godinama, u posljednjih par sezona interes za tom figuricom sve više i više raste. Čak je i prošlogodišnja tema Adventa u Zagrebu bila Orašar! Ova priča koja koja uživa veliku popularnost događa se na Badnju večer kada djevojčica Klara dobije drvenog Orašara i sazna da je on zapravo začarani dječak te poželi razbiti čaroliju. Klara Orašaru pomogne poraziti sedmoglavog kralja miševa, a Orašar je povede u zemlju vile Šećera. Djevojčica na kraju Orašaru izjavljuje ljubav i time ga pretvara u pravog dječaka.

Figura Orašara bit će odličan način da duh ove divne bajke oživite i u svom domu. No, ako ste pregledavali ponudu božićnih ukrasa vjerojatno ste uočili da se cijene za one najmanje figurice kreću od 40 kuna na više i to samo za jedan primjerak.

Naručiti ih možete sa stranice AliExpress gdje ćete vrlo lako upisivanjem pojma “Nutcracker” doći do brojnih verzija ove figurice. Primjerice, za set od šest komada Orašara izdvojit ćete 30-ak kuna ili za jednu figuricu otprilike osam kuna.. I naravno, možete birati između onih klasičnih ili monokromatskih u srebrenoj i zlatnoj boji, a isto tako, pronaći ćete i različite veličine Orašara.

Jedini je problem što dostavi s gore spomenute stranice treba od 14 do 22 dana, a vjerojatno i više s obzirom na trenutno stanje u svijetu tako da ako planirate naručiti, napravite to uskoro!

FotoPexels
Jolie dom Jolie bira Za figurice Orašara ne morate izdvojiti "malo bogatstvo", evo mjesto gdje ih...

povezano

jolie preporuke

Emily u Parizu, stereotipi svugdje oko nas

Andreu pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te čitajte njezine tjedne kolumne na Jolie.hr-u. Čudila se pura dreku, tako bih ukratko opisala medijski i kolumnistički linč serije Emily u...

Trending

Facebook

83,616ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte