Zavirite u Dumbledoreov svijet: LEGO Hogwarts set oduševit će sve ljubitelje Harry Pottera

Nakon orhideja, buketa cvijeća i Van Goghovih slika, LEGO je na tržište plasirao i set naziva "Hogwarts: Dumbledoreov ured", a koji želimo u svojoj kolekciji.

Magični svijet Harry Pottera sada već više od dva desetljeća stalno iznova osvaja svijet svojom pričom o borbi dobra i zla, nevjerojatnim avanturama prijatelja Harryja, Rona i Hermione u najvećoj školi čarobnjaštva na svijetu – Hogwartsu. Dok smo tako prošle godine proslavili 20. godinu premijere prvog filma iz ove megapopularne franšize, Harry Potter manija nastavila se i ove godine i to zbog premijere novog filma „Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“, a koji je svjetlo dana ugledao ovog travnja. Iako sami film nije dobio jako dobre kritike, ponovno nam je dao povod da se prisjetimo zbog čega točno toliko volimo Hogwarts svijet.

Na krilima te nove/stare ljubavi, LEGO, omiljena danska kompanija najpopularnijih dječjih kockica za slaganje na svijetu, izbacila je u prodaju svoj novi set koji u naše ruke donosi mogućnost kreiranja i izgradnje legendarnog ureda ravnatelja Hogwartsa, Albusa Dumbledorea!

Iako se u svakoj prostoriji Hogwartsa definitivno može pronaći magični zakutci, ovaj set kreiran je kako bi fanovima u ruke donio vjernu repliku Dumbledoreovog ureda sa svim njegovim zanimljivim stanovnicima i sadržajima – od razredbenog klobuka pa sve do mača Godrica Gryffindora. Tu je i kultno sito sjećanja, ali i feniks Fawkes, a u setu se dobiva i šest simpatičnih figurica likova iz „Harry Pottera“ –  Harryja, Hermionu, Dumbledorea, Snapea, Filcha i Madame Pince.

Iako ne znamo zašto se u ovom bajkovitom setu koji izgleda kao unutrašnjost kule dvorca ne nalazi i Ron, sigurni smo da će taj i mali nedostatak biti zanemaren u očima pravih fanova, jer je LEGO što se tiče dizajna „Dumbledoreova ureda“ stvarno nadmašio sam sebe.

Ako i vi želite provesti ljeto slažući ove kockice, znajte da se set prodaje po cijeni od 699 kuna, a možete ga naručiti putem ovog linka.

Jolie domJolie biraZavirite u Dumbledoreov svijet: LEGO Hogwarts set oduševit će sve ljubitelje Harry...

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Eksplozija roze boje! Pogledajte novu kampanju modne dizajnerice i kostimografkinje Mirjam Krajina

Nova kampanja modne dizajnerice i kostimografkinje Mirjam Krajina svojevrsni je kreativni koncept koji zaokružuje zanimljivu tehniku termičke obrade plastičnog otpada i njegovu manipulaciju. Dizajnerica...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram