Božićna bajka obitelji Salaj uskoro opet u pogonu! Milijuni lampica čekaju na vaš posjet

Zimska čarolija nedaleko Čazme.

Jedna od najpoznatijih i najljepših božićnih manifestacija u Hrvatskoj svakako je ona koja se svake godine odvija na romantičnom imanju obitelji Salaj u Grabovnici pored Čazme. Kao što znamo, obitelj Salaj na svom imanju u tom idiličnom kraju svake godine za posjetitelje iz cijele Hrvatske pripremi pravi raj za zaljubljenike u Božić i božićni ugođaj. Stotine tisuća ukrasa, lampica, sijalica i raznih drugih dekoracija preplave ovo imanje te ga na neko vrijeme pretvore u pravu zimsku idilu koja kao da je ispala iz najraskošnijih blagdanskih priča.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Božićna priča (@salaj_family)

Ove godine na imanju Salaj zablistat će gotovo 5 milijuna lampica

Ove godine na imanju Salaj, a koje je znano i pod nazivom ‘Salajland’ tako će zablistati skoro oko 5 milijuna lampica, a ukupni dojam božićne oaze upotpunit će i jaslice i štalice s prizorima Isusovog rođenja, drvene figure, putići i saonice Djeda Mraza. Svake godine ova obitelj upotpunjuje svoju kolekciju ukrasa te tako ona iz sezone u sezonu samo sve više raste.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Božićna priča (@salaj_family)

Ove je godine ‘Salajland’ svoja vrata za posjetitelje otvara 1. prosinca, a imanje će se moći posjetiti sve do 8. siječnja. Za one željne blagdanske idile je dobro znati da je imanje otvoreno svakoga dana, uključujući i nedjelje i praznike, od 14 do 21 sat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Božićna priča (@salaj_family)

Cijena ulaznice za odraslu osobu je 6 eura, dok je ulaz za djecu do 7 godina besplatan. Rezervacija posjeta nije potrebna, a ulaznice je jednostavno kupiti na blagajni na ulazu na imanje. Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje te svakako ne propustite barem jednu večer ove zime provesti u ovom carstvu božićnog kiča.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Božićna priča (@salaj_family)

Jolie domŽivot sa stilomBožićna bajka obitelji Salaj uskoro opet u pogonu! Milijuni lampica čekaju na...

Koji god dio Crne Gore izaberete za zimski odmor i praznike, nećete pogriješiti!

O ponudi destinacija u razdoblju zimske sezone, popularnim crnogorskim skijalištima te programima posebno osmišljenim za nadolazeće blagdansko razdoblje govorili su predstavnici Nacionalne turističke organizacije...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram