Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Morra studio za keramiku organizira poseban event.

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca za napuštene pse kojima je potrebna veterinarska skrb i pronalazak doma. Ova radionica humanitarnog karaktera održat će se ove subote, 20.4. u 19. sati u Morra studiju keramike na zagrebačkoj Horvaćanskoj cesti 21.

Kako vjerujemo da se među našim čitateljima nalaze brojni zaljubljenici u pse, ovaj event možete podržati sudjelovanjem u radionici, ali i kupnjom Morra keramike tog dana, kada će se postotak od prodaje donirati unesrećenim psićima kojima se trebaju podmiriti veterinarski računi. Registracija za Humanitarnu radionicu keramike otvorena je i dostupna putem web stranice Morra Studija.

Za sve one koji pak ne mogu osobno sudjelovati u eventu, iz Morra studija i Udruge Dog&Go pozivaju sve ljude dobrog srca da doniraju novčana sredstva Udruzi kako bi pomogli psima u pronalasku novog doma, ali u u liječenju. Podatke za uplatu pronađite ovdje.

Jolie domŽivot sa stilomKeramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Facebook

99,687FanovaLajkaj