Must-visit događaj ovog tjedna: ChiaCups Matcha radionica napitaka i slastica!

U najljepšem kafiću u gradu, odmah nakon posla.

Ponekad kroz besciljno skrolanje po društvenim mrežama naiđemo na zaista cool stvari i evente, a to je bio slučaj i danas, pa da podijelimo jednu zanimljivu informaciju s vama – ovog tjedna, u četvrtak 13. lipnja od 17 do 20 sati, u Zagrebu će se održati matcha radionica izrade matcha napitaka i slatkiša, a mjesto održavanja je presladak kafić ChiaCups Coffee Bar u Šenoinoj 22!

Podsjećamo, radi se o kafiću i shopu koji je otvorila Filipa Sorko, dizajnerica i keramičarka koja stoji iza brenda šalica ChiaCups, a koje su godinama pravi hit na tržištu. U preslatkom ambijentu tog kafića tako će se odviti afterwork radionica i druženje, a cijena sudjelovanja po osobi je 20 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filipa Sorko (@chiacups.studio)

‘Jako smo sretni i uzbuđeni što najavljujemo prvu radionicu u našem točkastom #ChiaCups Shopu&CoffeeBaru. S našim dragim @materia_life pripremili smo vam divno i edukativno druženje i radionicu za sve ljubitelje matche i one koji ce to tek postati. Mjesta su ograničena, a prilikom prijave molimo da navedete ime i prezime polaznika te broj mobitela. Jako se veselimo družiti se s vama, bit će sjajno!’, stoji u najavi eventa koju je na Instagram profilu ChiaCups caffea objavila njegova vlasnica Filipa Sorko.

Sudionici će imati priliku naučiti mnoge zanimljivosti o matchi i njezinoj pripremi, a radit će i na receptima za matcha limunadu, matchu s jagodama te zdravim, slatkim kuglicama od matche. Zvuči kao cool event za opuštanje nakon posla, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Materia (@materia_life)

Jolie domŽivot sa stilomMust-visit događaj ovog tjedna: ChiaCups Matcha radionica napitaka i slastica!

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Facebook

99,687FanovaLajkaj