Ovaj zanimljivi pop-up dućan u centru Zagreba vodi vas u Francusku

Francuski savoir – faire i art de vivre utkani su u sve što radi, stvara i živi naša najpoznatija produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković.

Njen Love, Ana. Design studio postao je savršeno mjesto spajanja predivnog dizajna i šarmantnih francuskih brendova koje ćete moći razgledati, isprobati i kupiti sve do kraja ovog mjeseca.

Iako je Ana utjelovljenje francuskog stila, u ovoj projekt pop – up dućana ipak je morala uključiti i nekoga tko u potpunosti razumije francuske brendove i tko ih bira sa nepogrešivom preciznošću.

Guirec Joubert mladi je francuski stručnjak koji svojim konceptualnim projektom MAISON Guirec ima za cilj promicanje francuskog savoir-fairea u kako u Francuskoj tako i u inozemstvu.

Guirec Joubert

„MAISON Guirec osnovao samo s ciljem ponovnog uspostavljanja veza između našeg savoir-faire, naših teritorijia i naših obrasca potrošnje tj.konzumiranja proizvoda. Također htio sam da i drugi upoznaju male francuske brendove koji imaju  dosljednu logiku, koji rade potpuno transparentno i koji su ekološki prihvatljivi. Odabir  proizvoda i brendova koje koristimo u svakodnevnom životi daje nam moć da utječemo na društvo i evoluciju svih nas upravo zato ja pokušavam Francuzima ali i svim ostalima približiti brendove koji nam na tom putu evolucije mogu doprinijeti svojim način razmišljanja i politikom poslovanja.“objasnio nam je Guirec.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i upoznajte se sa neodoljivim parfemima koji su stvarani kako bi podsjećali na polja lavande u Provansi, isprobajte jedinstvenu kozmetiku od grožđa, pustite da vas svijeće Maison Tchin Tchin inspirirane raznim vinima i napravljene u vinskim bocama, odvedu u neko romantično okruženje.  Sve ovo i još puno toga moći ćete pronaći do 29.7. u Ana. Design studiju u Dežmanovom prolazu svakim radnim danom od 16h do 20h.

“Jako sam sretna da smo ostvarili ovo suradnju jer moja zaljubljenost u sve francusko traje od kad znam za sebe. Zaljubljena sam u njihov stil, njihovu intrepretaciju života i u zapravo njihov način kako se stvari rade i odrađuju, savoir – faire.

Pozivam vas sve da nas posjetite ovaj mjesec i zajedno samnom i Guirecom otkrijete sve čarolije Francuske. „ rekla nam je dizajnerica Ana Tevišić Nauković.

FotoPromo
Jolie domŽivot sa stilomOvaj zanimljivi pop-up dućan u centru Zagreba vodi vas u Francusku

Facebook

99,687FanovaLajkaj