Želimo sudjelovati u ovoj zen radionici izrade mirisnih svijeća

Rezervirajte si ova dva datuma u ožujku za malo kreative.

Kreativne radionice postale su dio standardne ponude evenata diljem Hrvatske, a u ožujku, točnije 7. i 14. u Zagrebu se odvijaju one posvećene izradi svijeća! Zen radionica izrade svijeća tako će biti održana na adresi Ivana Perkovca 7, u terminima od 17-19 i 18-20 sati.

‘Ova radionica pruža sjajnu priliku da se upustite u svijet izrade vlastitih svijeća, gdje ćete naučiti osnovne tehnike i trikove koji će vaše svijeće pretvoriti u prava mala remek-djela. Bez obzira jeste li početnik ili već imate iskustva, radionica je prilagođena svim razinama vještina’, stoji u objavi na Instagramu na profilu brenda Zen Candles koji se specijalizirao za izradu svijeća od sojinog voska, a koje ljepotom oduševljavaju.

Ono što možete očekivati od ovakve radionice je učenje o osnovnim tehnikama izrade svijeća, učenje o dekoriranju svijeća, uživanje u čaši vina te u konačnici i vlastitu svijeću koju ćete ponijeti kući. Zvuči kao zgodna ideja za provesti jednu večer, zar ne?

Jolie domŽivot sa stilomŽelimo sudjelovati u ovoj zen radionici izrade mirisnih svijeća

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram