BART Market oduševljava Trogirane – sprema se vikend uz Silente i gostovanje Bokamorre!

Barmeni podgoričkog bara Kokotov rep gostovali su ovog vikenda na trogirskom Jack’s Xmas Bart Marketu i oduševili posjetitelje svojim pićima.

Bilo da su kušali “Suze radosnice”, “Od sumraka do zore” ili koktel dvosmislena naziva “Thai me up”, komentar posjetitelja BART Marketa ovog vikenda bio je jednoglasno oduševljenje pićima koja su pripremali Nikola Maksan i Gjani Gjonoviq iz podgoričkog bara “Kokotov rep”.

Gjani Gjonoviq i Nikola Maksan

Program koji se svakog vikenda u prosincu do Badnjaka održava u konobi “CUT” na adresi Matije Gupca 6 u Trogiru postaje sve zanimljiviji ljubiteljima ozbiljnijih pića koji su ovaj mali prostor simpatično okarakterizirali kao pravi mali boiler room u maniri svjetskih klubova.

Preko dana tu je i originalan art market na kojem izlagači prodaju svoje rukotvorine, a održale su se i dječje likovne radionice i radionica izrade bisernih ogrlica na kojima su dame pile Palomu – hit piće u svijetu.

Novi vikend donosi i nove sadržaje pa će tako u četvrtak 7.12. od 19:30h biti održana promocije zbirke rock poezije Sanina Karamehmedovića Terca na tišinu” a kao poseban gost najavljen je i njegov brat Tibor, vokal grupe Silente.

Za pića će se pobrinuti splitska Bokamorra koja će uz svoje signature koktele predstaviti i tri pića inspirirana Rolling Stonesima, a tu večer (8.12.) pratit će i prikladan soundtrack pa je ovo prilika da svi fanovi Stonesa uživaju u pićima koja potpisuje Toni Bratim, barmen Bokamorre.

Tu su i pub kviz petkom, a u subotu ujutro čeka nas i modni buvljak na kojem možete kupiti ili zamjeniti neke od dragih odjevnih komada pa možemo s pravom reći da ovaj vikend svi putevi vode u grad sretnog trenutka, Trogir!

LifestyleBART Market oduševljava Trogirane - sprema se vikend uz Silente i gostovanje...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Modna bajka Ivice Skoke u Hrvatskom narodnom kazalištu oduševljava vizijom

Modnom revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu, dizajner Ivica Skoko još je jednom potvrdio poziciju vladara crvenog tepiha. Revija koja je otvorila sezonu modnih događanja...

U centru Zagreba otvorila se vrhunska craft pekarnica

Bread and Deli by Noel jedna je od najpopularnijih zagrebačkih pekarnica, stoga je mnoge razveselila vijest kako je uz originalnu lokaciju na adresi Popa Dukljanina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram