IKEA ima radionice i izložbu koja će oduševiti sve fanove Harry Pottera! Saznali smo o čemu se radi

Obožavatelji malenog čarobnjaka doći će na svoje.

0
445

IKEA nas uspije oduševiti svakom svojom novom kolekcijom namještaja i dodataka za dom, svakom svojom novom inicijativom, ali po novome i tematskom radionicom koja će posebno zaintrigirati sve fanove malenog čarobnjaka Harry Pottera.

Naime, u svijet čarolija, magičnih bića i škole vještičarenja Hogwarts moći ćete zavirtiti uputite li se u IKEA-u ovog mjeseca. Upravo  se do kraja rujna u slavnoj robnoj kući održava jedinstvena izložba na kojoj posjetitelji mogu otkriti svijet Harry Pottera kroz izdanja knjiga iz cijeloga svijeta. Sve što je potrebno jest do 28. rujna posjetiti Småland igraonicu gdje možete prelistati knjige na mnogim svjetskim jezicima i s raznim ilustracijama te na taj način doživjeti Harry Potter magiju i otputovati u svijet mašte.

Najmlađe očekuju i kreative tematske Harry Potter radionice na kojima će tete iz IKEA igraonice biti prerušene u učiteljice u školi za čarobnjake. Svoje klince možete prijaviti ovdje, i to već za ovaj četvrtak, 16.9. Vjerujemo kako ovaj posjet igraonci i unikatnoj izložbi neće biti zanimljiv samo najmlađima već i svima onima koji su odrastali uz tu legendarnu priču o magiji, prijateljstvu i borbi dobra i zla.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime