Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić i brojni drugi pjevat će na koncertu povodom 15. godišnjice djelovanja Hrvatske udruge za bolesti štitnjače

Jubilarni koncert povodom 15. godišnjice djelovanja Hrvatske udruge za bolesti štitnjače održat će se 12.12.2022. u 20 sati, u kazalištu Komedija.

Na koncertu će nastupiti Ivana i Marija Husar, Adela Golac Rilović, Martina Tomčić i škola pjevanja Husar&Tomčić, a sav prihod od ulaznica namijenjen je promicanju svjesnosti o bolesti štitnjače u Hrvatskoj.

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače redovito organizira seminare i skupove bolesnika, njihovih obitelji te zainteresiranih građana radi edukacije i međusobne pomoći. Informira javnost o novim i naprednijim metodama liječenja bolesti štitnjače te razvija programe međunarodne suradnje te uključivanje u rad istih.

Duži niz godina surađuje sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika.

Podupire i sama izdaje knjige i časopise iz područja svoje djelatnosti, sukladno posebnim propisima. Svakodnevno osnažuje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje te redovito organizira posjete međunarodnim godišnjim okupljanjima udruga za bolesti štitnjače.

Karte za koncert mogu se kupiti na stranici ulaznice.hr.

FotoPromo
LifestyleIvana i Marija Husar, Martina Tomčić i brojni drugi pjevat će na...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram