Johann Franck predstavlja novu vrstu ‘špice’ koja će vam otkriti odlične mlade glazbenike

Ne znate gdje provesti subotu? Imamo rješenje!

Johann Franck Špica novi je program omiljenog gradskog okupljališta koji će vam svake subote od 11:30h predstavljati mlade glazbenike koji zaslužuju vašu pažnju. Šira javnost upoznala ih je kako kroz samostalan rad, tako i kroz HRT-ove emisije “Voice” i “A strana”, a njihov glas i energija jamac su za divan početak subotnjeg jutra.

Ove subote 28.10. prva je na redu Zsa Zsa koja će  uz svoje pjesme “Sve u meni se budi” i “Kada budemo sami” izvesti odlične covere trenutnih svjetskih hitova uz klavirsku pratnju na samo njoj svojstven način.

Datum 04.11. rezerviran za The Voice Alena Đurasa koji će uz pratnju gitarskog virtuoza Ante Gele dati malo više “domaći štih” špici uz hitove Olivera, Gibe, ponekog Sam Smitha i Ed Sheerana, a tu je i njegov prvi singl “Dotakni mi lice”.

Antonela Đinđić, jedna predivna mlada djevojka sa “starom dušom” 11.11. će uz Matta Graftona na gitari i Dominika Žagmestera Žugu na klavijaturama izvesti velike hitove svjetskih i domaćih diva i poneki moderan hit koji će vas zasigurno razgaliti.

Trio sazdan od Alena, Antonele i genijalnog Matije Cveka  rasplesat će vas 18.11. i  napraviti najbolji uvod u groznicu subotnje špice 😉

Kako nam je otkrila ekipa koja se krije iza ovog hvalevrijednog projekta, očekuju nas uskoro još neka nova imena, a vi svakako svoju subotu provedite uz odlične glazbenike od 11:30h na JF Špici!

LifestyleKulturaJohann Franck predstavlja novu vrstu 'špice' koja će vam otkriti odlične mlade...

Facebook

99,687FanovaLajkaj