10 zanimljivih činjenica koje niste znali o filmu “Zvijezda je rođena”

I koje će vas potaknuti da film pogledate ako još niste!

Film “Zvijezda je rođena” prati jednostavnu priču country pjevača (Bradley Cooper) koji ima problema s alkoholom i koji otkrije te se zaljubi u mladu pjevačicu koju u filmu igra Lady Gaga. Nakon što je film pohvalila kritika, nije trebalo puno vremena da se i publika zaljubi u ovu ljubavnu priču. Ako film još niste pogledali, pronašli smo 10 zanimljivih činjenica koje će vas odmah natjerati u kino dok svi oni koji su film gledali, nakon ovoga voljet će ga još više.

1. Sve pjesme u filmu otpjevane su uživo i to na zahtjev Lady Gage!

2. Bradley Cooper je prije snimanja unajmio vokalnog trenera i vježbao glas pet puta tjedno u trajanju od šest mjeseci, a vatreno krštenje imao je na nastupu Lady Gage na Coachelli gdje je prvi put pjevao ispred tolikog auditorija.

3. 2016. godine Cooper je bio pozvan na jedan humanitaran događaj u Los Angelesu gdje je nastupala Lady Gaga. U to vrijeme Cooper je još razmišljao o glavnoj glumici i kada je čuo izvedbu Lady Gage s pjesmom La Vie en Rose, odmah je dogovorio sastanak s njom. To je ujedno i inspiriralo prvu scenu filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

4. Kada se ovaj dvojac našao na sastanku u kući Lady Gage, odmah su kliknuli i zapjevali zajedno za klavirom što je Cooper snimio mobitelom i pokazao svojoj filmskoj kući koja je projekt prihvatila.

5. Prva stvar koju je Cooper zamolio Lady Gagu za vrijeme njihovog druženja u njenoj kući jest bila da skine svu šminku. Lady Gaga je par mjeseci prije početka filma prestala nositi make up kako bi se što bolje uživila u ulogu.

6. Iako je već imala iskustva u glumi i to u seriji American Horror Story za koju je dobila nagradu Golden Globe, Lady Gagi ovo je prva filmska uloga!

7. Cijeli film snimljen je u samo 42 dana.

8. Kako bi film bio što autentičniji, Cooper je zaposlio stvarne plesače, koreografa, frizera i make up artisticu Lady Gage.

9. Posljednja pjesma u filmu “I’ll Never Love Again” snimljena je nakon što je Lady Gaga pobjegla sa seta kako bi se pozdravila sa svojom prijateljicom koja je umirala od raka. Zakasnila je 10 minuta i nije se uspjela pozdraviti.

10. Gaga se nakon toga slomljena vratila na snimanje, no odbila opciju da uzme pauzu. Nakon što je pjesmu otpjevala iz prve, Cooper je došao do nje, pokazao joj monitor i rekao da je to zadnja scena filma.

LifestyleKultura10 zanimljivih činjenica koje niste znali o filmu "Zvijezda je rođena"

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram