Advent u Klovićevim ima nekoliko posebnih mjesta za najljepše adventske fotografije

Rekordno dobro posjećeni prvi vikend na Adventu u Klovićevim dvorima otvorio je u subotu koncert grupe Cubismo uz čije je hitove plesala publika na platou Gradec. Više od 100 000 lampica, jedinstvena atrakcija za fotografiranje, odlična gastro ponuda i dobra zabava, bili su zanimljivi tisućama gostiju koji su posjetili Advent prvog vikenda nakon otvorenja.

Nakon što je u prethodne dvije godine, čarobnim okvirom u kojem nastaju najljepše adventske fotografije, osvojio društvene mreže, Advent u Klovićevim dvorima u ovogodišnjem izdanju dodatno je iznenadio sve goste. Čak tri foto pointa na kojem nastaju najljepše uspomene „uhvaćene“ kamerom ili mobitelom oduševile su i mnoge poznate koji nisu odoljeli druženju na platou Gradec.

Omiljena blagdanska manifestacija na krovu grada koncertom veselog sastava postala je prava fiesta. Nakon Cubisma, glazbena pozornica na platou Gradec gotovo svaki dan ugostit će brojne bendove dok su petak i subota rezervirani za najpoznatija imena domaće glazbene scene: Tram11, TBF, Gustafi, Songkillers, Dino Dvornik Tribute band i Ljetno kino. Osim za najbolje koncerte, Advent u Klovićevim treba rezervirati i za posebno gastronomsko iskustvo.  Kobasito, Rasputin, Apres-ski, Sidro, Sarmagedon, Pani, M&R, Winter House, Story, 100% Istra, Jingle Mingle i Rougemarin sa svojim delicijama spremno čekaju i najzahtjevnije posjetitelje, a neizbježan je posebno sladak kutak ovog adventa „Šećer na kraju“ u kojem najukusnije deserte nude Rougemarin, Milky i Cukeraj.

Posjetitelji željni umjetnosti, u atriju samih Klovićevih dvora uživali su u maestralnim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato, no svakako je najviše pozornosti u prvom vikendu Adventa na platou Gradec dobila najveća senzacija, posebice među najmlađima – Djed Božićnjak koji zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti u svojoj kočiji leti iznad Klovićevih dvora i radi pravu čaroliju za sve posjetitelje. Najljepšu Adventsku fotografiju ove je godine uz posebne svjetlosne dekoracije svim posjetiteljima donosi Zagrebačka banka, a blagdansku čaroliju s više od 100 000 lampica omogućio je HEP.

Program Adventa u Klovićevim dvorima i druge informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/adventuklovicevim/

LifestyleKulturaAdvent u Klovićevim ima nekoliko posebnih mjesta za najljepše adventske fotografije

Facebook

99,687FanovaLajkaj