today-is-a-good-day

Akcija ‘Glasno’ – prilika da pokažemo koliko je Hrvatska glasna čak i kad je oko nas sve tiho

Sada kada smo se svi udobno smjestili doma, u cilju sprječavanja daljnjeg širenja epidemije, trebamo nekako izdržati u svojoj namjeri da nas proljetno sunce ne izmami van. Naravno, u društvu je sve lakše, pa je i akcija 'Glasno' RTL Musica upravo usmjerena ka dijeljenju glazbe i stvaralaštvu.

Stoga su pozvani svi kreativci, koji tišinu izolacije razbijaju bukom, pjesmom, skladaju, pišu, pjevaju, plešu (…), da svoje radove podijele s RTL Musicom, a oni će sa svima drugima. Najbolji autorski radovi objavit će se na web stranicama RTL-a, postat će dijelom RTL-ovih playera i online kanala, a najkreativniji će biti prikazani i kroz njihove tv emisije. Dakle, ovo nije natječaj, već prilika da pokažemo koliko je Hrvatska glasna čak i kad je oko nas sve tiho.

Svoje radove, zajedno s osnovnim osobnim podacima, možete slati u Facebook inbox RTL Musica, a oni će vaše najbolje radove objaviti na web stranicama RTL televizije.

Akciju su podržala i neka draga poznata lica pa tako možete već poslušati Lollobrigidu i njihovu divnu “izolacijsku” verziju pjesme “Sutra” ili pak pjesmu iz predstave “Žene u crvenom”, koja je svoju premijeru imala u osječkom HNK, a u izvedbi glavne glumice Anite Schmidt, dok  je autor teksta, njezin suradnik i partner, poznati hrvatski pisac Davor Špišić – ipak odlučio ispričati glazbenu anegdotu iz izolacijskog shoppinga.

Hrvatska glumica Erna Rudnički poslala je svoju izvedbu pjesme “Yesterday is Here” Toma Waitsa.


A sada je na vama red, pokažite kako stvarate u svoja 4 zida! Budite glasni u svom stvaralaštvu; idemo skupa ‘razbiti’ tišinu izolacije, pokrenimo se skupa upravo sada kada se čini da je sve stalo. I ne zaboravite – #ostanidoma!

Koliko je Hrvatska glasna možete pratiti na stranici www.rtl.hr/glasno

FotoPR
LifestyleKulturaAkcija 'Glasno' - prilika da pokažemo koliko je Hrvatska glasna čak i...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram