Ako ste fan Harry Pottera, svakako na svoju watch listu stavite ovaj novi serijal!

Taman ono što nam treba za duge, hladne večeri.

Jesen je u punom zamahu, a to znači i da ovih dana više vremena provodimo kod kuće – pod dekicama, uz tople napitke koje ispijamo iz najdražih šalica, i uz omiljene TV serije. Ako ste taman u potrazi što novo gledati, a uz to ste i fan Harry Pottera, sugeriramo vam da ovih dana bacite oko na novi tematsku Harry Potter seriju, naziva ‘Hogwarts Hangout’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harry Potter (@harrypotter)

Naime, ovaj web serijal predstavila je službena Harry Potter platforma, a gledajući ju možete dodatno produbiti ili pak provjeriti svoje znanje i poznavanje trivije iz čarobnjačkog svijeta Hogwartsa. Serijal je nedavno doživio svoju premijeru na YouTube kanalu, a zasad znamo da je prva epizoda bila posvećena Marauderima, odnosno ‘Haračima’ i njihovoj sposobnosti da postanu animagusi, odnosno osobe koje se pretvaraju u životinjska obličja kada im to odgovara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harry Potter (@harrypotter)

Svaka epizoda ovog serijala tako ima specifičnu temu, a kako mnogi live prate samo emitiranje, u komentarima na YouTube-u se povede i zanimljiva rasprava među fanovima. Tako je ovaj tip serijala i interaktivan te omogućava direktno uključivanje fanova u rasprave o svijetu Harry Pottera – što je prilika koju istinski obožavatelji neće propustiti. Nove epizode popratite na ovom kanalu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harry Potter (@harrypotter)

LifestyleKulturaAko ste fan Harry Pottera, svakako na svoju watch listu stavite ovaj...

Velika zagrebačka premijera kazališne hit komedije „Prekid preko veze“ ovacijama ispunila rasprodani Kerempuh

U produkciji kazališta Moruzgva, pokretačice i osnivačice Ecije Ojdanić, predstava proizašla iz pera renomiranog autora, dramaturga, redatelja i glumca Tristana Petitgirarda postala je nezaobilazna među ljubiteljima kazališta...

Facebook

99,687FanovaLajkaj