Ako ste voljeli gledati ‘Downtown Abbey’, oduševit će vas serija ‘The Gilded age’

Nova serija koja nas je oduševila!

Ako ste voljeli seriju Downton Abbey onda morate dati šansu i novoj seriji koja se prikazuje na HBO platformi. Naime, tvorac obožavanog Downton Abbeyja, Julian Fellowes, kreator je serije The Gilded Age koja je smještena u američko “pozlaćeno doba” koje je bilo vrijeme velikih ekonomskih promijena, a posljedično i društvenog sukoba između starih elita i novih bogataša. Tako serija u glavnu ulogu smješta Marian Brook koja se nakon smrti oca seli iz ruralne Pennsylvanije u New York kako bi živjela sa svojim tetama Agnes van Rhijn i Adom Brook.

Marian se, u  pratnji Peggy Scott, ambiciozne spisateljice koja traži novi početak, upliće u društveni rat između svoje tetke Agnes van Rhijn koja je dio stare elite koja se drži brojnih društvenih pravila i njezinih nevjerojatno bogatih susjeda,  željezničkog tajkuna Georga i njegove supruge Berthe koja silno želi ući u visoko društvo New Yorka koje jako teško prihvaćaju nove bogataše.

Prva sezona broji devet epizoda, a zasad su dostupne dvije. U glumačkoj postavi su Carrie Coon, Morgan Spector, Denée Benton, Louisa Jacobson, Taissa Farmiga, Blake Ritson, Simon Jones, Harry Richardson, Thomas Cocquerel, Jack Gilpin, Cynthiom Nixon i Christine Baranski.

U nastavku pogledajte trailer:

Fotohbo
LifestyleKulturaAko ste voljeli gledati 'Downtown Abbey', oduševit će vas serija 'The Gilded...

BIPA Pharma novi je prodajni koncept na tržištu

BIPA Pharma novi je prodajni koncept kojeg austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska uvodi u svoje poslovnice na hrvatsko tržište, a namijenjen je prodaji specijaliziranih...

Počinje vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram