Ako volite slastičarstvo i Harry Pottera, ova nova emisija je kao stvorena za vas!

‘Harry Potter: Wizards of Baking’ je novi show koji ćemo bez sumnje pratiti.

Jesen je doba kada više vremena provodimo kod kuće, pod dekicama i uz omiljene filmove i serije, a ako vam treba novog TV štiva kojem se možete veseliti, donosimo sretnu vijest. Naime, omiljena franšiza o Harry Potteru dobiva posve novi zaokret te postaje dio slastičarskog showa!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harry Potter (@harrypotter)

Radi se o novoj natjecateljskoj slastičarskoj emisiji ‘Harry Potter: Wizards of Baking’ koja će biti prikazivana na Food Networku te će imati jednostavan koncept – natjecatelji će biti traženi da pripremaju najbolje i najraskošnije slastice na temu svijeta Hogwartsa i Harry Pottera. Ono što će biti posebno uzbudljivo je to što će se show odvijati na lokacijama iz Harry Potter filmova, pa će cijela priča dodatno dobiti na autentičnosti.

Uz sve to, sam cast showa uključit će i neke od glumaca iz filmova o najpoznatijem čarobnjaku svijeta, što bi dodatno moglo privući fanove da pomno prate emisiju. Prigodno, voditelji showa su James i Oliver Phelps koji su u filmovima utjelovili braću blizance Weasleyje. Točan datum starta emitiranja još nije poznat javnosti, no očekuje se da će to biti uskoro – u svakom slučaju, ove jeseni. Streamanje će biti moguće na Maxu, pa već sad jedva čekamo!

LifestyleKulturaAko volite slastičarstvo i Harry Pottera, ova nova emisija je kao stvorena...

Facebook

99,687FanovaLajkaj