Ako volite true crime serije, onda ovu novu Netflixovu svakako morate pogledati. Ledi krv u žilama

Premijera je zakazana za rujan.

Netflix je proteklih godina napravio pravi biznis s produciranjem true crime serija i miniserija, a ovog rujna na male ekrane dolazi nam još jedan hit naslov – oko kojeg se već sad stvorio pravi hype. Radi se o seriji „Sins of Our Mother“, a koja će kroz svoje tri epizode pratiti jako jezivu priču.

Radnja se vrti oko bivše manekenke i missice, Lori Vallow, a koja je uzorna majka i supruga koja redovito odlazi u crkvu te je pravo oličenje uzorne kućanice. No, njezin se život doslovno preko noći naglo promijeni kada upozna Chada Daybella, čovjeka opsjednutog teorijama o kraju svijeta, demonima i zombijima. Nakon što se njihov odnos zahukta, a Lori izgubi vlastito ja, oboje će završiti na optuženičkoj stolici – zbog ubojstava svoje djece.

Priča o Lori je priča o tome kako je savršena majka postala najomraženija žena SAD-a, a njezina sudbina šokira i fascinira istovremeno. Premijera serije zakazana je za 14. rujna, a ne sumnjamo kako će se odmah pronaći na listama najgledanijih naslova na Netflixu. Djelić atmosfere pogledajte u traileru.

LifestyleKulturaAko volite true crime serije, onda ovu novu Netflixovu svakako morate pogledati....

Facebook

99,687FanovaLajkaj