Anne Hathaway vraća se u ‘Princezinim dnevnicima 3’!

Kultni film o izgubljenoj/pronađenoj princezi vraća se na kino platna.

Djetinjstvo nam je bez sumnje obilježio film ‘Princezini dnevnici’. Priča o Miji, naizgled običnoj djevojci kojoj se u teen godinama razotkrije da je zapravo prava, pravcata princeza oduševila je svijet, a na holivudsku scenu probila Anne Hathaway. Hathaway je danas A-listerica s Oscarom u rukama, no tada je bila tek svježe lice na filmskom platnu. Ispisala je povijest svojom uvjerljivom glumom mlade Mije, koja uz podršku bake kraljice, koju je glumila Julie Andrews, otkriva novi svijet aristokracije i od pomalo neugledne, nepopularne djevojke izrasta u princezu iz bajke.

Ako i vi, kao i mi, u svom srcu imate posebno mjesto za ovaj film, razveselit će vas činjenica da je napokon finalno potvrđeno da se snimaju ‘Princezini dnevnici 3’ te da će se u njima ponovno pojaviti upravo Anne Hathaway. Glumica se tako vraća svojoj ulozi princeze iz imaginarnog kraljevstva Genovije, a sve je obznanila fanovima na svom Instagram profilu.

Podsjetimo se, ‘Princezini dnevnici’ dosad su imali dva nastavka, prvi iz 2001., a drugi iz 2004., što zapravo znači da će do premijere trećeg nastavka proći više od 20 godina od posljednjeg! Radnja još nije otkrivena, no jedva čekamo što će nam avanture Mije donijeti sada kada je odrasla žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

LifestyleKulturaAnne Hathaway vraća se u 'Princezinim dnevnicima 3'!

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Nova kolekcija nakita Iva Viljevac Jewellery osvojit će ljubiteljice delikatne ženstvenosti

Iva Viljevac Jewellery, pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ive Viljevac Toš, poznat je po svojoj jedinstvenoj estetici te predstavlja suvremenu ženstvenost kroz prepoznatljiv minimalistički pristup. Svaki...

Facebook

99,687FanovaLajkaj