Apsolutni ‘must-see’: Buran život Fride Kahlo postat će TV serija!

Ovo bi moglo biti genijalno TV štivo.

Legenda likovne scene 20. stoljeća, golema stilska i kulturna ikona, ali i žena buntovnica, Frida Kahlo, nakon biografskog filma dobiva i svoju seriju! Naime, turbulentni život ove najslavnije meksičke slikarice bit će pretočen na male ekrane, a mi jedva čekamo da vidimo kako će se dočarati njezin ljubavni, poslovni i burni zdravstveni život. Za sada je najavljeno kako će ova nova biografska serija o kultnoj Fridi dati novi uvid u njezin život te gledateljima razotkriti detalje iz njezina života za koje se dosad nije znalo.

Čini se tako da je udruga koja upravlja njezinom ostavštinom sklopila ugovor s tvrtkom BTF Media te je tako nastala ideja o snimanju serije. Sama radnja pratit će Fridin život, od početka do smrti, njezinu tragičnu prometnu nesreću koja joj je zauvijek narušila zdravlje, ali i razdoblje umjetničkog stvaralaštva i ljubovanja s nekim od najslavnijih muškaraca i žena 20. stoljeća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frida Kahlo (@fridakahlo)

S obzirom da se radi o proslavljenoj umjetnici koja se ni u jednom smislu nikada nije podvrgavala normama i očekivanjima društva oko sebe, uopće ne sumnjamo kako će ovo TV štivo biti i više nego intrigantno. Dok se do sada većina filmova i dokumentaraca posvećenih Fridi bavila njezinim odnosom sa suprugom i umjetnikom Diegom Riverom, ova bi serija trebala baciti neko novo svjetlo na privatan život velike umjetnice. Od njezinih afera sa ženama, pomalo psihotičnog, zlostavljačkog odnosa s Riverom, pa sve do inspiracija za njezine čuvene slike – sve to i još mnogo više otkrit ćemo kroz TV seriju posvećenu njezinom dramama ispunjenom životu.

Iako je preminula sa samo 47 godina, Frida Kahlo ostavila je neizbrisiv trag na svjetskoj likovnoj sceni pa uopće ne sumnjamo da će serija o njezinom životu privući brojne gledatelje pred TV ekrane. Navodno će sama serija svakom svojom epizodom pokriti jedan dio života umjetnice te nam otkriti dosad nečuvene tajne, a mi jedva čekamo da vidimo prvi službeni trailer koji će nam otkriti barem djelić atmosfere serije.

Za sada ne znamo ni tko će glumiti Fridu ni kada bi serija trebala doživjeti svoju premijeru, ali ono što je sigurno je to da će se ovaj naslov svakako naći na našoj watch listi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝓕𝓻𝓲𝓮𝓭𝓾𝓬𝓱𝓪 (@frieducha.mx)

LifestyleKulturaApsolutni 'must-see': Buran život Fride Kahlo postat će TV serija!

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Obiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Moderna udobnost ovdje vas priprema za sporiji tempo života. Svaki je trenutak pozivnica na proslavu sadašnjosti. Brojne zanimljive aktivnosti i gurmanska iskustva isprepliću se...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram