Blagdanski vibe na najjače: Ove godine u Lisinskom gledamo ‘Sam u kući’!

Projekcija filma održat će se uz glazbu uživo.

Iako nam se čini kako je prosinac još daleko, programi adventskih sajmova već su poznati, a sada smo saznali i za jedan predbožićni event koji apsolutno moramo posjetiti. Radi se o projekciji kultnog božićnog filma ‘Sam u kući’ u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, uz pratnju Zagrebačke filharmonije.

Ovaj filmski koncert na rasporedu je u petak 20. prosinca, a cijene ulaznica kreću se od 30 do 40 eura, ovisno o poziciji sjedenja.

Sličan event ove se godine odvija i u Londonu 7. prosinca, u Royal Albert Hallu u kojem će Kraljevska filharmonija održati koncert uz istu filmsku projekciju. Drago nam je da se ovakav tip evenata pojavljuje i u Hrvatskoj – sigurno smo da će se karte razgrabiti u rekordnom roku. Ipak je gledanje avantura malog Kevina u njegovoj blagdanskoj borbi protiv lopova nezaboravan doživljaj!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bobbie Garton | Luxury Travel (@bobbiestraveldiaries)

FotoIMDB
LifestyleKulturaBlagdanski vibe na najjače: Ove godine u Lisinskom gledamo ‘Sam u kući’!

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj