Božićni radio koji pušta omiljene blagdanske pjesme od 0-24 ponovno je u pogonu!

Za atmosferu blagdanskog veselja kada god to poželite.

Čim prođe 1. studeni, blagdanska božićna groznica u svijetu počinje se polako, ali posve sigurno zahuktavati. S obzirom da smo sada već skoro na sredini studenog, bilo je i vrijeme da se u našim domovima ušuljaju božićne dekoracije, prve figurice Orašara, kuglice i nježne lampice koje zrače toplim svjetlom. Naravno, blagdanska atmosfera ne bi bila potpuna kada ju ne bi pratile i stare, dobro nam poznate božićne pjesme – a radio koji ih pušta po cijele dane i noći ponovno je aktualan!

Naime, Christmas FM je radio stanica koja pušta samo najpopularnije adventske pjesme, pa tako već danas u svoj dom možete unijeti dašak vesele božićne vibre uz pomoć hitova poput „All I Want For Christmas“, „Let it Snow“, „Last Christmas“, „The Most Wonderful Time of the Year“ i ostalima. Na Christmas FM-u vesele se melodije blagdanskog ugođaja mogu čuti po cijeli dan, bez reklama i prekida s vijestima, pa je užitak slušanja za sve obožavatelje božićne atmosfere potpun.

Bilo da više volite stare tradicionalne božićne napjeve ili su vam dragi pop komercijalni hitovi, ova radio stanica za svakoga ima ponešto, pa ju uključite već danas i cijeli dan plesuckajte na ritmove Božića. Garantiramo da će vam se raspoloženje u trenu popraviti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ? ?? (@mariahcareystar)

LifestyleKulturaBožićni radio koji pušta omiljene blagdanske pjesme od 0-24 ponovno je u...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram