To smo čekali! Cast kultne serije ‘Buffy’ okupio se na novom projektu

Ovog su puta snimali novu audio seriju o legendarnom liku Spikeu.

Ako ste odrastali kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih velika je šansa da ste rane dane djetinjstva proveli gledajući napetu vampirsku seriju ‘Buffy the Vampire Slayer’ koja je obilježila cijelu generaciju. Premijerno prikazana 1997., ova je serija u svojih sedam sezona dostigla kultni status među obožavateljima, a mnogi je do danas smatraju najboljom serijom s tematikom vampira u povijesti.

Ultimativni dokaz uspješnost ove serije definitivno je činjenica da se iz nje izrodio već jedan spin-off, serija ‘Angel’, a sada će se roditi još jedan – s naglaskom radnje na doživljaje i avanture popularnog lika Spikea. Ono što se zasad zna je to da će radnja biti smještena 10 godina nakon događaja iz posljednje emitirane sezone iz 2003. te će pratiti Spikea koji odlazi na tajni zadatak – nastoji uvjeriti sile tame u Los Angelesu da se vratio svojim starim, mračnim navikama. No, planove će mu pomrsiti puno faktora, a doživjet će i put u paralelnu stvarnost – u kojoj Buffy Summers nikada nije ni postojala!

Ova nova audio serija je izazvala veliki interes među fanovima legendarne serije, a njezina premijera je zakazana za 12. listopad na platformi Audible. Glavna uloga ponovno je povjerena Jamesu Marstersu, a gledat ćemo i Charismu Carpenter, Anthonyja Head, Juliet Landau, Emmu Caulfield Ford, Amber Benson, Jamesa Charlesa Learyja i Dannyja Stronga.

Projekt nosi naziv ‘Slayers: A Buffyverse Story’, a na žalost mnogih, glumica koja je utjelovila Buffy u originalnoj postavi, Sarah Michelle Geller, neće sudjelovati u ovom projektu jer je više puta dala do znanja kako je zauvijek završila s pričom o Buffy.

FotoIMDB
LifestyleKulturaTo smo čekali! Cast kultne serije 'Buffy' okupio se na novom projektu

Volite točkice? Morate čekirati ovu haljinu!

Nikad nema greške u kupovini male crne, ali ni male točkaste haljine! S razlogom je polka dot uzorak bezvremenski popularan desetljećima – točkice istovremeno mogu...

Marijana Perinić predstavila novu knjigu u kojoj piše o muško-ženskim odnosima

Sinoć je u klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano predstavljanje nove knjige spisateljice i voditeljice Marijane Perinić pod nazivom "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama". Ova peta...

Facebook

99,687FanovaLajkaj