Čekali smo i dočekali: Ed Sheeran dolazi u Zagreb!

Ulaznice će 'planuti' rekordnom brzinom!

Neosporno najpopularniji pop pjevač svijeta, Ed Sheeran, napokon će svoju novu koncertnu turneju dovesti u Hrvatsku! Naime, 10. kolovoza 2024. Sheeran će pred tisućama fanova pjevati, plesati i svirati svoju gitaru na zagrebačkom Hipodromu u sklopu svoje ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneje!

Ulaznice još nisu puštene u prodaju, ali će to biti u četvrtak 26. listopada u 10 sati u sklopu sustava Eventim, a sugeriramo vam da ih kupite na vrijeme – jer bi mogle planuti apsolutno rekordnom brzinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

“Za početak, unaprijed bi se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj. Konačno, zahvalio bi se i našim lokalnim partnerima Hrvoju Strčiću i Damiru Vraniću na njihovoj podršci’, rekao je Ewald Tatar. Promotor Sheeranove turneje u Europi.

Očekuje se da će se cijene ulaznica kretati od 79 do 129 eura po osobi, a glasit će na ime osobe te će se na koncert moći ući uz predočenje osobne iskaznice – kako bi se spriječila preprodaja karata po višim cijenama. Moramo reći da nam je ova vijest itekako uljepšala dan te da znamo gdje ćemo biti u subotu 10. kolovoza – uz Edove hitove pod noćnim nebom Zagreba!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

LifestyleKulturaČekali smo i dočekali: Ed Sheeran dolazi u Zagreb!

Facebook

99,687FanovaLajkaj