Četvrto izdanje GOODfesta donosi najbogatiji kulturno – glazbeni program i time svrstava Drniš u nezaobilaznu ljetnu destinaciju

Već tradicionalno epicentar kulturno – glazbenih događanja od 19. do 23. srpnja postaje grad Drniš koji je i ove godine domaćin četvrtom zdanju GOODfesta. Festival u organizaciji Kazališta Moruzgva i Turističke zajednice Grada Drniša već godinama okuplja zaljubljenike u umjetnost, glazbu, kazalište i neizostavno dobru gastro ponudu te na jednom mjestu donosi kulturnu scenu Hrvatske svim posjetiteljima.

A upravo ovoga ljeta nudit će nikad bogatiji program pa će tako svi posjetitelji moći uživati u dramskoj radionici za najmlađe, utrci GOODfest FUN RUN ili kiparskoj radionici za djecu i odrasle. Spreman je neizostavan kazališni i glazbeni program, a festival je otvorenog karaktera, odnosno ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Otvorenje festivala započinje u petak dramskim radionicama za djecu, nastavlja se kazališnim programom upravo Kazališta Moruzgva predstavom Ništa im neće bit’ te u večernjim satima istoga dana, od 22h nadalje očekuje se bogat glazbeni program.

Kazalište Moruzgva ovoga ljeta u Drniš donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit’ koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati. Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Zanimljiv kazališni program slijedi predstavom Ljubaf Kerekesh teatra, 21. srpnja, a publiku će zabavljati Ana Begić Tahiri, Iva Šimić Šakoronja, Goran Koši, Jan i Ljubomir Kerekeš. Također će biti prikazane i predstave Pračovjek Zakon teatra 21.srpnja, Testosteron Ludens teatra i Teatra Exit, 22. srpnja te predstava Da sam ptica Fiji grupe i Ustanove Festum Umag, prema rasporedu 23. srpnja. Ovogodišnji festival sadržavat će i dobro znani GOODfest ON TOUR kada će predstave od 20. do 26. srpnja biti dostupne i publici u Oklaju, Mirlović Zagori i Unešiću. A upravo za kazališni program dodjeljivat će se i nagrade: dvije nagrade žirija i to za najbolju mušku i najbolju žensku ulogu te nagrada publike za najbolju predstavu u cjelini.

Za glazbeni program otvaranja GOODfesta, u petak, 19. srpnja zadužen je DJ Meng Ren koji će posjetitelje rasplesati hitovima iz 80tih, slijedi Teke Yeke u subotu, 20. srpnja, te 21. stpnja za DJ pult se vraća DJ Meng Ren koji će ovoga puta puštati hitove iz 90tih. Četvrti dan, 22. srpnja sve posjetitelje će zabavljati Travellin’, a festival će svojim nastupom zatvoriti bend Vinyl.

GOODfest u Drnišu je događaj koji se jednostavno ne smije propustiti. Pridružite nam se na ovom festivalu koji će vam otvoriti vrata prema novim horizontima umjetnosti, glazbe i kulture. Zabilježite datume i pripremite se za nevjerojatno iskustvo koje će probuditi vašu maštu.

FotoPR
LifestyleKulturaČetvrto izdanje GOODfesta donosi najbogatiji kulturno – glazbeni program i time svrstava...

Facebook

99,687FanovaLajkaj