“Dating Around” – reality show koji vrijedi gledati

Još jedna poslastica na Netflixu!

Kada vam netko spomene reality show u kojem parovi idu na prvi spoj vjerojatno vam padaju na pamet jako popularni Bachelor (ili možda Ljubav je na selu). No, kako kreatori kažu, ovo je serijal koji je stvoren za sve one kojima je Bachelor dosadio. Mi bismo nadodali da je i za sve one koji ipak ne mogu probaviti dozu trasha koja neizostavno dolazi sa “Neženjom” ili “Gospodinom savršenim” (iako, priznat ćemo, nema ništa loše u zabavi i gledanju emisija koje će vam “opustiti” mozak).

Dating Around / Gurki

Prva sezona Dating Around koja je premijeru imala na Valentinovo donosi šest epizoda gdje svaka prati šest stvarnih ljudi koji odlaze na spoj na slijepo i pokušavaju pronaći osobu koja je “vrijedna” drugog spoja. Lišena zakulisnih igara i producentskih smisalica, ovaj reality prati stvarne ljude iz svih sfera života i različitih godina, a rezultat su pomalo nezgodna prva upoznavanja, kemija koja je kod nekih parova vidljiva na prvu te čak neugodna iskustva koja se događaju s ljudima iz različitih kulturoloških pozadina ili onih koji jednostavno nisu “kliknuli”.

Tijekom snimanja nemate dojam da su parovi svjesni kamere pa je ono što gledate skoro kao vojaerski uvid u spoj nabijen emocijama, humorom, potrebom da se ostavi dobar prvi dojam… i ono što je najbitnije, sudionici se ne ismijavaju već ćete sami stvoriti svoj dojam o svima i vidjeti koliko je zapravo teško “kliknuti” s nekim.

Trailer pogledajte u nastavku:

LifestyleKultura"Dating Around" - reality show koji vrijedi gledati

Facebook

99,687FanovaLajkaj