today-is-a-good-day

Disney+ streaming platforma dolazi u Hrvatsku! Koje ćemo to animirane klasike na njoj moći gledati?

Jedva čekamo da se svake večeri uz TV ekran vratimo u djetinjstvo.

Odavno nam je teško zamisliti život bez streaming platformi na kojima možemo pronaći pravo obilje odličnih filmova i serija, od klasika pa sve do noviteta, a uz koje kratimo večeri, vikende, a u nedavnoj prošlosti i karantene. Nakon Netflixa, Amazona i HBO-a, konačno u Hrvatsku dolazi i Disney+, streaming platforma koja će oduševiti sve ljubitelje Disney i Pixar carstva!

Ovu fantastičnu vijest službeno je potvrdila tvrtka The Walt Disney Company iz koje su poručili da će ovog ljeta pokrenuti svoju uslugu u 42 zemlje i 11 novih teritorija. Osim u Hrvatsku, platforma stiže i u naše susjedne zemlje, dakle bit će dostupna u cijeloj regiji.

Inače, streaming platforma Disney+ premijerno je krenula s radom 2019. godine te je u kratkom roku postala iznimno popularna. Samo neke nedavne uspješnice koje se na Disney+ mogu gledati su i „The Mandalorian“, „Cruella“ i „Loki“, no osim noviteta nastalih u produkciji Disney+, na toj se platformi mogu pronaći i stari Disney animirani klasici, Pixarovi filmovi, kao i saga „Star Wars“, svi filmovi vezani uz Marvelove junake te brojni dokumentarci National Geographica. Dakle, radi se o iznimno bogatoj i raznolikoj ponudi filmova, serija i dokumentaraca – za svakoga ponešto. Bit će tu i najnoviji filmovi produkcije 20th Century Studios, Disney Television, Searchlight Pictures i mnogih drugih, a uz dugometražne filmove, očekuju nas i sadržaji kraćih formata.

No, ono što nas najviše zanima, a vjerujemo da će tako biti i s mnogim drugim fanovima Disneyja, je to što će nam sada na samo par klikova daljinskim upravljačem biti dostupni svi stari animirani klasici iz bogate povijesti Disneyjevih studija za animaciju! Iako tako još uvijek ne znamo točan datum dolaska Disney+ platforme u Hrvatsku, znamo da joj se već sad jako veselimo. Kako bismo dio svojeg žara prenijeli i na vas, izdvojili smo u nastavku deset kultnih Disney priča, a koje jedva čekamo ponovno pogledati!

Pepeljuga (1950.)

Pocahontas (1995.)

Kralj lavova (1994.)

Mala sirena (1989.)

 

Snjeguljica (1937.)

Alisa u zemlji čudesa (1951.)

Ljepotica i zvijer (1991.)

Trnoružica (1959.)

101 Dalmatinac (1961.)

Bambi (1942.)

LifestyleKulturaDisney+ streaming platforma dolazi u Hrvatsku! Koje ćemo to animirane klasike na...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram