Dobili smo sneak peek u novu sezonu ‘The White Lotusa’!

Hvaljena serija dolazi na male ekrane sa svojom trećom sezonom, a mi već jedva čekamo.

Iako je bilo puno nagađanja hoće li se nakon prve dvije megauspješne sezone serija ‘The White Lotus’ vratiti na male ekrane, ranije ove godine dobili smo potvrdu da hoće te da će radnja ovog puta biti smještena u Tajlandu te će time ovo zasad biti najegzotičnija lokacija odvijanja radnje serije.

Nakon Havaja i Sicilije, radnja serije seli se u mističan, egzotičan Tajland gdje će se navodno likovi u seriji baviti pronalaskom ‘duhovnog puta’ – no uopće ne sumnjamo da će se na tom putu naći u brojnim iskušenjima, strastvenim aferama i potencijalno ubojitim zapetljajima sudbine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max (@streamonmax)

Prema nagovještajima, ovo je finalna sezona ove megapopularne serije, a na male ekrane stiže 2025. Sada smo dobili i prvi uvid u djelić atmosfere koja nas čeka, što nas je podsjetilo koliko se veselimo zapletima ‘The White Lotusa’ koji nas zasad zaista nikada nije svojom radnjom niti malo razočarao.

Ovaj novo objavljeni kratki video najavio nam je djelić glumačke postave u trećoj sezoni, a koja se sastoji od Leslie Bibb, Jasona Isaaca, Doma Hetrakula, Michelle Monaghan, Parkera Poseyja, Patricka Schwarzeneggera i Tayme Thapthimthong.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White Lotus (@thewhitelotus)

LifestyleKulturaDobili smo sneak peek u novu sezonu ‘The White Lotusa’!

Facebook

99,687FanovaLajkaj