Dok iščekujemo nove epizode serije “The Crown”, dobro se prisjetiti života princeze Diane kroz ove sjajne filmove i dokumentarce!

Lady Di omiljena nam je princeza, a ako ju i vi volite podsjetite se njezinog života kroz ove filmove.

Britanska kraljevska obitelj i njezini članovi zapanjuju javnost svojim životima, moći, vezama i bogatstvom. Njihova intima zanima mnoge, pa ih paparazzi u stopu prate, a gotovo svatko ima mišljenje o Meghan Markle, Kate Middleton, princu Charlesu ili tome tko bi trebao biti budući kralj. Iako se u vezi sadašnjih članova vladajuće kuće Windsor lome koplja te mnogi imaju podijeljena mišljenja u vezi njihovih karaktera, jedno je sigurno – većina ljudi jako voli pokojnu princezu Dianu.

Lijepa Lady Di, poznatija i kao “Princeza srca”, poginula je 1997. godine, a njezin život i dalje nas ne prestaje intrigirati. Od njezine udaje za princa Charlesa, odnosa s njegovom ljubavnicom Camillom, pa sve do tragične smrti u prometnoj nesreći u Parizu – svaki aspekt života princeze Diane bio je medijski praćen, a čini se da njezina popularnost ne blijedi ni desetljećima nakon što je umrla.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli World Royal News (@worldroyalnews)

Naime, 15. studenog  na Netflix dolazi nova, 4. sezona hvaljene hit serije “The Crown” u kojoj ćemo prvi puta pratiti Lady Di. U prvim godinama svog života kao pripadnice kraljevske obitelji Diana je fascinirala javnost svojom pristupačnošću, ljepotom i stilom, pa jedva čekamo vidjeti kako će taj zanimljiv period njezina života biti prenesen na TV ekrane.

Dok iščekujemo nove epizode serije, dobro se prisjetiti života Lady Di, a to možete učiniti tako da pogledate neki od dokumentaraca ili filmova temeljenih na isječcima iz njezine biografije. Od filmova koji se bave njezinim ljubavnim vezama, pa sve do onih koji se bave teorijama zavjere koje se pletu oko njezine nenadane smrti – sigurno ćete pronaći naslov koji bi vas mogao zanimati.

U nastavku donosimo naše filmske prijedloge ove tematike:

“Diana” – 2013.

“Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” – 2017.

“Diana, 7 days” – 2017.

“Diana: In Her Own Words” – 2017.

“Princess Diana: The Legend and Legacy of a Princess” – 2007.

LifestyleKulturaDok iščekujemo nove epizode serije "The Crown", dobro se prisjetiti života princeze...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

BIPA Pharma novi je prodajni koncept na tržištu

BIPA Pharma novi je prodajni koncept kojeg austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska uvodi u svoje poslovnice na hrvatsko tržište, a namijenjen je prodaji specijaliziranih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram