today-is-a-good-day

Dolazi nastavak Netflixovog hit erotskog trilera “365 Days”. Vjerujemo kako će ga mnogi potajice pogledati

Iako je prvi dio ove filmske erotske sage kritika rastavila na komadiće, činjenica je da ga je publika obožavala. Vjerojatno će se povijest ponoviti i s nastavkom koji se snima.

Jedan od filmova koji su prošle godine izazvali veliki interes javnosti bio je i poljski erotski triler “365 dana”, a koji je nastao u Netflixovoj produkciji. S obzirom na to da je premijeru na popularnom streaming servisu doživio taman za vrijeme prvih svjetskih karantena, mnogi su ga pogledali u hipu, što mu je donijelo veliku popularnost.

Isprva se govorilo da je riječ o ozbiljnom konkurentu megapopularnoj franšizi “50 nijansi sive” no u konačnici se ispostavilo da se radi o pomalo trashy verziji slične priče. Unatoč tome, ovaj poljski erotski film pronašao je put do srca gledatelja, ako ne već i kritike. Kako je gledanost bila velika, Netflix se sada odlučio snimiti i nastavak – koji je upravo započeo sa snimanjem u Italiji i Poljskoj. Osim ovog koji se trenutno snima, čini se da će “365 dana” u budućnosti u konačnici imati dva nastavka te će se raditi o filmskoj trilogiji. Baš kao što je bio slučaj s “50 nijansi sive”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fanpage ufficiale 365 days? (@365daysofficial__)

Podsjetimo se, radnja “365 dana” vrti se oko mlade Poljakinje Laure koju otima sicilijanski gangster Massimo te joj daje vremenski period od godinu dana da se ona zaljubi u njega. Film je dobio niz kritika vezanih uz seksualno nasilje i Stockholmski sindrom, no očito to njegove tvorce nije spriječilo da krenu u dodatnu razradu priče.

Ovaj drugi nastavak u nastajanju, koji još nije dobio službeni datum izlaska, nastavlja priču o Lauri i Massimu, ali njihova priča i odnos dobivaju neočekivani zaplet i kompliciraju se. Priču će začiniti Massimove obiteljske veze, kao i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život te pokušava osvojiti njezino srce.

Svi ovi filmski nastavci će se temeljiti na trilogiji knjige poljske autorice Blanke Lipinske, koja je također napisala scenarij za prvi film, a osim obilja scena seksa možemo očekivati i prekrasne prizore talijanske obale. Hoće li ovaj nastavak polučiti jednak uspjeh kao i prošlogodišnji, tek treba vidjeti. Svakako mislimo da će ga mnogi pogledati unatoč lošim kritikama – erotika se ipak uvijek odlično prodaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 365 DNI MOVIE (@365dniofficial)

LifestyleKulturaDolazi nastavak Netflixovog hit erotskog trilera "365 Days". Vjerujemo kako će ga...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram