today-is-a-good-day

Fanovi Harry Pottera došli na svoje! Knjige o malom čarobnjaku opet će biti dostupne na hrvatskom jeziku!

Sjajna vijest na koju se dugo čekalo.

Najpopularniji književni serijal svijeta definitivno je onaj J.K. Rowling o malenom dječaku Harry Potteru. ‘Harry Potter’ književna saga odavno je prenesena i na filmsko platno, a opsjednutost svijeta ovom pričom pretvorila je njezinu autoricu u milijarderku – prvu među piscima. I dok je sve donedavno bilo jako teško pronaći primjerak ‘Harry Pottera’ na hrvatskom jeziku, sada to više neće biti slučaj!

Naime, tvrda Algoritmova izdanja ove književne sage izlazila su početkom 2000-ih na hrvatskom jeziku i većina nas je odrasla uz njih, no nisu dostupna u novim izdanjima već dugi niz godina pa su se prva izdanja pretvorila u raritete. Nabaviti knjigu o Harryju na hrvatskom jeziku postala je nemoguća misija, a mnogi su plaćali stotine kuna kako bi nabavili samo jedan kolekcionarski primjerak.

Sada će napokon i oni koji nisu kupovali Algoritmova izdanja početkom 2000-ih moći kupiti ove popularne naslove na hrvatskom jeziku i to u novim Mozaikovim izdanjima. Mozaik knjiga najavila je više informacija u listopadu, no i ova kratka obavijest o tome da se magija Hogwartsa i njegovih junaka vraća na hrvatski jezik u formu novih knjiga nam je vratila osmijeh na lice.

LifestyleKulturaFanovi Harry Pottera došli na svoje! Knjige o malom čarobnjaku opet će...

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram