Film godine “Barbie” pogledajte uz ekskluzivne snimke na najnovijem IMAX® platnu

Hrvatska se pridružuje odabranoj skupini zemalja u kojima će se najuspješniji film svih vremena studija Warner Bros moći pogledati ekskluzivno u IMAX® formatu, na najnovijem kinoplatnu, uz posebnu poruku redateljice Grete Gerwig i još neviđenim snimkama odabranim posebno za IMAX® doživljaj!

“Barbie” revolucija se nastavlja u jednom od najprestižnijih kino formata, IMAX®, a ulaznice za ove ekskluzivne projekcije su već u prodaji! Prikazivanje filma počinje od četvrtka 21. do 27. rujna u CineStaru Arena IMAX®.

Kao poseban poklon vjernoj publici prije filma će se prikazivati i posebna poruka redateljice Grete Gerwig, a slijedit će i ekskluzivni materijal nakon odjavne špice, odabran upravo od strane redateljice. Ovu ekskluzivnu distribuciju samo u IMAX® dvoranama odabranih kina diljem svijeta je najavio Jeff Goldstein, predsjednik US distribucije, te Andrew Cripps, predsjednik međunarodne distribucije, studija Warner Bros. Pictures.

Goldstein i Cripps su tom prilikom izjavili: “Stvarno smo željeli nagraditi sve fanove koji su učinili sve da ovog ljeta ‘Barbie’ bude prisutna na svaki mogući način, i nismo mogli smisliti bolji način od prikazivanja najvećeg filma 2023. i najvećeg filma Warner Bros. svih vremena na najvećim i najprestižnijim kino platnima. Zahvaljujući našim izvrsnim partnerima u IMAX®-u i našoj nevjerojatnoj redateljici, Greti Gerwig, otišli smo korak dalje i publici nudimo dodatni poticaj s ovim posebnim materijalom koji smo pripremili nakon odjavne špice. Pozivamo gledatelje diljem svijeta, bez obzira jesu li ‘Barbie’ već vidjeli ili se tek spremaju, da je pogledaju u IMAX®-u te uveličaju nezaboravan trenutak u povijesti filma.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Već godinama je IMAX® u CineStaru Arena Zagreb poznat kao jedan od najmoćnijih kino formata s najvećim platnom, a 18. rujna ima platno posljednje generacije gdje je korištena najnovija Harkness ”D-smooth” tehnologija – riječ je o potpuno novom srebrnom premazu koji utječe na optičku čistoću i oštrinu zbog čega će i 2D i 3D filmovi izgledati bolje nego ikada! Za razliku od drugih srebrnih platna, novi premaz daje veći kontrast (još intenzivniju crnu i bijelu boju ) što u konačnici daje definiranije i življe kontraste.

‘Barbie’ u distribuciji Blitza je i dalje na samom vrhu kino box officea s preko 250.000 gledatelja, redovno se i dalje prikazuje u 2D formatu, a vaše mjesto na IMAX® projekcijama osigurajte već danas na blagajni kina ili online https://arena-zagreb.cinestarcinemas.hr/

FotoPress
LifestyleKulturaFilm godine “Barbie” pogledajte uz ekskluzivne snimke na najnovijem IMAX® platnu

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram