Filmska vijest koju smo čekali: ‘Mean Girls’ nastavak spreman je za snimanje!

Već vidimo da će biti filmski hit.

Ako postoji teen komedija koju obožavamo, a da datira iz dana ranih 2000-ih, to je definitivno film ‘Mean Girls’. Podsjetimo se, sljedeće će se godine obilježiti 20 godina od snimanja filma, a nakon 10 godina natezanja oko snimanja nastavka – napokon je postignut dogovor!

Tako se većina originalnog casta dogovorila da želi snimiti nastavak legendarne komedije, pa bismo uskoro trebali na kino platnu opet vidjeti Cady, Reginu, Gretchen i Karen!

Jedna od glavnih glumica je i Lindsay Lohan koja je još prije tri godine izjavila: ‘Velika mi je želja vratiti se i snimiti nastavak s istom ekipom, raditi s Tinom Fey i oživjeti jednu od najboljih komedija za mlade. Jedini je problem realizacija i sada je sve u rukama produkcije’, dok je Amanda Seyfried, koja je glumila Karen, još 2014. rekla kako jedva čeka da se produkcija dogovori oko snimanja nastavka.

Posljednje informacije vezane za nastavak snimanja filma objavljene su na samom početku ožujka 2023. kada su sve članice potvrdile da su spremne za nastavak snimanja. Sada se samo čeka financijska ponuda produkcijske kuće Paramount Pictures koja je inače ranije bila kriva za odgodu snimanja.

Prema riječima glavnih glumica, nudili su im premalu plaću za njihov rad, no čini se kako će se sada sve posložiti, a mi bismo već sljedeće godine ‘Mean Girls 2’ mogli gledati u kinu.

FotoIMDB
LifestyleKulturaFilmska vijest koju smo čekali: ‘Mean Girls’ nastavak spreman je za snimanje!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram