Filmski klasik uz koji smo odrastali vraća se na kino platno: ‘Zamka za roditelje’ dobiva svoj nastavak!

Reboot kojem se jako veselimo.

Ako ste odrastali 1990-ih sasvim je sigurno da ste uživali u avanturama tada malene Lindsay Lohan u ulozi dviju sestrica blizančica koje nenadano saznaju da su ih roditelji razdvojili nakon rastave, te su odrastale jedna bez druge – pa odluče ujediniti snage i ponovno povezati svoju obitelj. Taj kultni Disneyjev filmski hit naziva ‘Zamka za roditelje’ svjetlo dana je ugledao prije skoro 30 godina, a sada ćemo napokon uskoro uživati i u nastavku legendarne priče!

Naime, reboot filma već je najavljen, a potvrdile su ga zvijezde Elaine Hendrix (Meredith) i Lisa Ann Walters (Chessy). Na gala priredbi koja se održala 15. listopada, glumice su se izjasnile o mogućem ponovnom snimanju kultnog filma, rekavši kako se zaista nadaju da će izvorna glumačka postava biti dio najnovijeg izdanja.

Podsjetimo se, ‘Zamka za roditelje’ prati živote blizanki Annie i Hallie, a svaka živi s jednim biološkim roditeljem. Kada se slučajno sretnu, djevojčice se momentalno povežu te stvore pakleni plan – pomirit će roditelje i ponovno živjeti zajedno! Inače, i ovaj film je zapravo remake slične radnje snimljene 1961., a ‘Zamka za roditelje’ dosegla je golemu popularnost te postale hit uz koji su odrasle generacije.

Zasad nema puno informacija i detalja o početku snimanja, no šuška se da će se Lindsay Lohan vratiti u glavnoj ulozi filma, što bi moglo još više gledatelja privući u kina!

FotoIMDB
LifestyleKulturaFilmski klasik uz koji smo odrastali vraća se na kino platno: ‘Zamka...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram